Αλλη μια ιδιαίτερη έμπνευση από τη Citroen.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αλλη μια ιδιαίτερη έμπνευση από τη Citroen.

Πολυμορφικό και 4x4

6.182 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2017)

Αλλη μια ιδιαίτερη έμπνευση από τη Citroen, πολυμορφικό και 4x4. Το όνομά του SpaceTourer 4x4 Ë Concept, που θα δούμε στη Γενεύη.

Οι έννοιες Citroen και «ιδιόρρυθμη σχεδίαση» πάνε μαζί. Το επερχόμενο SpaceTourer 4x4 Ë Concept που θα παρουσιαστεί στη Γενεύη αποτελεί άλλη μια επιβεβαίωση αυτού του κανόνα.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στην Γενεύη μαζί με τις δικές του χιονοαλυσίδες.

Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στην Γενεύη μαζί με τις δικές του χιονοαλυσίδες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το ημίαιμο minivan-crossover προωθεί την ιδέα ενός τετρακίνητου πολυμορφικού για ενεργητικούς οικογενειάρχες που ψάχνουν για ένα οικογενειακό με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος για την καλύτερη αντιμετώπιση δύσβατων δρόμων.

Σύμφωνα με τη Citroen το νέο SpaceTourer είναι σηκωμένο 2,3 ίντσες από το ομώνυμο μοντέλο παραγωγής, ενώ το οραματίζονται σε XS,M και XL μεγέθη καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε φυσιολάτρη.
 Το λευκό μοντέλο με το γκρι καμουφλάζ και τις κόκκινες λεπτομέρειες, που θα δούμε στην έκθεση της Γενεύης, με μάκρος 4,6 και ύψος 1,9 μέτρα θα είναι το μικρότερο μέλος της ιδιαίτερης οικογένειας.

Το νέο SpaceTourer θα έχει χειριζόμενες με το πόδι συρόμενες πόρτες για πρόσβαση στο ευρύχωρο εσωτερικό. Η καμπίνα είναι αρκετά μεγάλη να φιλοξενήσει μέχρι 9 άτομα, ωστόσο το μοντέλο που θα δούμε στην Ελβετία θα είναι 5θέσιο με ξεχωριστά μπροστά καθίσματα.

Η Citroen έχει εγκαταστήσει έναν τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων με 150 ίππους και 370Nm ροπής. Η κίνηση θα μεταφέρεται και στους δύο άξονες μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, με πολλές επιλογές για τον οδηγό περιλαμβανόμενης της αυτόματης τετρακίνησης. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στην Γενεύη μαζί με τις δικές του χιονοαλυσίδες προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πρόταση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center