O Horacio Pagani ποζάροντας περήφανος μπροστά στο νέο του απόκτημα.

O Horacio Pagani ποζάροντας περήφανος μπροστά στο νέο του απόκτημα.

Ποζάρει με την TDF του

4.401 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2017)

Ο λάτρης των αυτοκινήτων Horacio Pagani θα παρουσιάσει στο Σαλόνι της Γενεύης την δική του ανανεωμένη Ferrari F12 TDF.

Πρόσφατα, ο Horacio Pagani αγόρασε μία Ferrari F12 TDF και πήρε την απόφαση να φωτογραφηθεί μαζί της! Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι ο Αργεντινός είναι μεγάλος εραστής των αυτοκινήτων και η συλλογή του είναι τεράστια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο Pagani φωτογραφήθηκε με το νέο του απόκτημα στην κεντρική πύλη του εργοστασίου που βρίσκεται στο κεντρικό εργοστάσιο της Ferrari στο Maranello, έχοντας αποφασίσει πρώτα να βάλει τις δικές του πινελιές. Έβαλε λοιπόν ως κύριο χρώμα το μπορντό, ενώ η άσπρη μεγάλη ρίγα που ξεκινάει από το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και καταλήγει στο πίσω το κάνει ακόμα πιο σπορ. Επίσης, πρόσθεσε μικρές λεπτομέρειες σε καφέ και μαύρο χρώμα.

Όσον αφορά τους τροχούς , προτίμησε να τους δώσει ένα χρυσό χρώμα για να φαντάζουν πιο γοητευτικοί με στόχο πάντα να βγάζουν την αίσθηση του δαίμονα της ταχύτητας. Έτσι λοιπόν τα 780 άλογα, οι αλλαγές που έχουν γίνει στην ανάρτηση, κυρίως στον πίσω άξονα και την αεροδυναμική αναμένεται να τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα όλων.

Όλα τα παραπάνω θα έχουν την ευκαιρία οι λάτρεις της Ferrari να τα δουν τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Εκεί, όπου θα βρεθεί και η Ferrari 812 Superfast. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το σύστημα διεύθυνσης των πίσω τροχών θα είναι ανανεωμένο και ο κινητήρας V12 αλλαγμένος σε σχέση με την TDF F12 με κυβισμό στα 6,5 λίτρα, περιμένουμε να δούμε πιο από τα δύο αυτοκίνητα θα κλέψει τις εντυπώσεις.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda