Η Jaguar δημοσίευσε την πρώτη εικόνα από το μεσαίο sedan μοντέλο που εξελίσσει, την ΧΕ, το εμπορικό ντεμπούτο του οποίου θα γίνει του χρόνου.

Η Jaguar δημοσίευσε την πρώτη εικόνα από το μεσαίο sedan μοντέλο που εξελίσσει, την ΧΕ, το εμπορικό ντεμπούτο του οποίου θα γίνει του χρόνου.

Πρόγευση της Jaguar XE

3.982 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2014)

Η Jaguar μας «ανοίγει» την όρεξη με μια teaser εικόνα του μεσαίου sadan της, της ΧΕ, το επίσημο ντεμπούτο του οποίου έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, στην Έκθεση Παρισιού.

Με την XE η Jaguar φιλοδοξεί να μπει σφήνα στο γερμανικό premium «κατεστημένο» στα μεσαία μοντέλα, εκεί που κυριαρχούν εδώ και δεκαετίες οι BMW Σειρά 3 και Mercedes C-Class. Προκειμένου να δελεάσει περαιτέρω τους υποψήφιους αγοραστές της, η ΧΕ διαθέτει σώμα από αλουμίνιο. Επιπλέον, θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα λάβει τα νέα 4κύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου της εταιρείας, τα οποία θα αρχίσουν να κατασκευάζονται αργότερα φέτος στο νέο εργοστάσιο της φίρμας, στο Wolverhampton της Αγγλίας. Τα εν λόγω μηχανικά σύνολα θα είναι τα 1α που θα φτιαχτούν στην «πατρίδα» από το 2008 που η ινδική Tata Motors αγόρασε τις Jaguar και Land RoverΧΕ θα κατασκευαστεί στη νέα γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Land Rover στο Solihull. Η παρουσία της ΧΕ είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της Jaguar Land Rover, καθώς η εταιρεία χρειάζεται το εν λόγω μοντέλο για να καταφέρει να εναρμονιστεί με τις προδιαγραφές κατανάλωσης και ρύπων. Οι πωλήσεις της Jaguar XE θα αρχίσουν στην Ευρώπη μέσα στο 2015, ενώ θα διασχίσουν τον Ατλαντικό την επόμενη χρονιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda