Ιδού το συγκεκριμένο μονοθέσιο.

Ιδού το συγκεκριμένο μονοθέσιο.

Προς πώληση η Mercedes F1 W04

2.732 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

Πριν από δύο χρόνια, η Mercedes ξεκίνησε το πρόγραμμα All Time Stars, με το οποίο πωλεί επιλεγμένα ιστορικά αυτοκίνητα, από την εταιρική συλλογή της στο μουσείο που βρίσκεται στη Στουτγάρδη.

Έτσι για φέτος επέλεξε να φέρει για πώληση τη Mercedes W04, η οποία για όποιον δεν γνωρίζει είναι ένα μονοθέσιο της F1, το οποίο έχουν οδηγήσει οι

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Lewis Hamilton και Nico Rosberg.

Αυτό μάλιστα είναι το ίδιο μονοθέσιο, που ο Hamilton οδήγησε στη νίκη στο Grand Prix της Ουγγαρίας το 2013, ολοκληρώνοντας τη σεζόν στη πέμπτη θέση πίσω από τους Sebastian Vettel και Mark Webber της Red Bull και τον Fernando Alonso της Ferrari.
Το συγκεκριμένο όχημα είναι εφοδιασμένο με ένα V8 κινητήρα 2,4 λίτρων και προσφέρει  ισχύ, η οποία κυμαίνεται μεταξύ 750 και 830 αλόγων. Από κει και πέρα δεν γνωρίζουμε αν στο υπάρχον μονοθέσιο συμπεριλαμβάνεται το υβριδικό σύστημα ανάκτησης ενέργειας Kinetic, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα και το κόστος αγοράς, το οποίο λογικά σκεπτόμενοι θα είναι μεγάλο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το πρώτο αυτοκίνητο F1 που βλέπουμε να είναι προς πώληση στο All Time Stars, ενώ στο παρελθόν η Mercedes-Benz Classic έχει πουλήσει άλλα αγωνιστικά αυτοκίνητα από τη συλλογή της, συμπεριλαμβανομένης της  CLK LM GT του 1998 και της AMG C-Class του 1996.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO PROACE
skoda