Προσφορές Citroen Xανιαδάκης

3.444 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/9/2015

Η Citroen Xανιαδάκης προσφέρει στους πελάτες της, τη δυνατότητα να επωφεληθούν των εκπτώσεών της μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

 
Συγκεκριμένα στο δίκτυο καταστημάτων Χανιαδάκης μπορείτε να κάνετε service αυτοκίνητό σας με έκπτωση 15%. Παράλληλα για το χειμερινό έλεγχο του οχήματός σας η Citroen Χανιαδάκης πραγματοποιεί δωρεάν χειμερινό έλεγχο 25 σημείων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το κύκλωμα ψύξης, τα ελαστικά, τα φρένα, τα φώτα και τον κλιματισμό.

Επίσης όσοι επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το συμπλέκτη του αυτοκινήτου σας μέχρι 30/9 μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση 25% που προσφέρει η
Citroen Χανιαδάκης στην αγορά και τις εργασίες τοποθέτησης νέου συμπλέκτη. Παράλληλα για αλλαγή ελαστικών, μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε ελαστικά επιθυμείτε από όλη τη γκάμα της Michelin με έκπτωση 35%. 

Επιπλέον εφόσον είστε κάτοχος
Citroen ηλικίας μεγαλύτερης των 5 ετών, έχετε το αποκλειστικό προνόμιο του προγράμματος Citroen Economy Service

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για όλα τα μοντέλα Citroen 5 - 15 ετών και η τιμή που σας προσφέρει είναι 125 ευρώ τελική και περιλαμβάνει ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ 23%. Τέλος αν για το δικό σας Citroen υπάρχουν τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελεγχθεί από τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας προσφερθούν εντελώς δωρεάν.