Ο προσομοιωτής των 200.000 ευρώ

Ο προσομοιωτής των 200.000 ευρώ

Προσομοιωτής καλύτερος από πραγματικότητα

4.169 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2015)

Τον συγκεκριμένο επέλεξε η Ford Motor Company για να κάνει επιδείξεις αγώνων.

Ο συγκεκριμένος προσομοιωτής προσφέρεται αποκλειστικά από το κατάστημα Hammacher Schlemmer και σίγουρα είναι το καλύτερο δώρο, αν θέλετε να είστε ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Αν και είναι πολύ πιθανό να μην αφήνεται το παιδί σας να παίξει, αφού θα το χρησιμοποιείτε εσείς!
Ο προσομοιωτής χρησιμοποιεί γραμμικούς ενεργοποιητές σερβό που το κάνουν να ταλαντώνεται, σασί από ειδικό πλαστικό που περιστρέφεται η εικόνα γύρω από το πιλοτήριο 360 μοίρες και επιτάχυνση 0,5 G. 
  Σύμφωνα με τον πωλητή στροφές μέχρι και 330 km/h αναπαρίστανται πιστά, καθώς και η αλλαγή της κίνησης όταν κολλάτε στον προφυλαχτήρα του μπροστινού. Τέλος στο φρενάρισμα και την επιτάχυνση νιώθετε την ανάλογη αίσθηση σαν να συμβαίνει πραγματικά. Σημαντική λεπτομέρεια ότι πρέπει να ζυγίζει ο χρήστης ως 135 κιλά.
Όλα τα μέρη είναι κομμάτια από πραγματικά αυτοκίνητα αγώνων ειδικά κατασκευασμένα για τον εξομοιωτή και υπάρχει μεγάλη επιλογή αυτοκινήτων που μπορείς να επιλέξεις από στοκ, GT, F1 και F3, ενώ έχει προσαρμοστεί καταλλήλως και επακριβώς το εξωτερικό περιβάλλον. Όσο για την τιμή… Με 200 χιλ. ευρώ είναι δικό σας!
Δείτε ένα video για να καταλάβετε πόσο ρεαλιστικός είναι:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto