Τα ελαστικά για τους πρώτους δύο αγώνες του 2017 ανακοινώθηκαν.

Τα ελαστικά για τους πρώτους δύο αγώνες του 2017 ανακοινώθηκαν.

Πρώτα ελαστικά F1 2017

3.008 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2016)

Η Pirelli προχώρησε στην ανακοίνωση των επιλογών ελαστικών για τους πρώτους δύο αγώνες της Formula 1, στο πρωτάθλημα του 2017.

Η Pirelli αποκάλυψε, με ανακοίνωσή της, τις επιλογές ελαστικών που οι πιλότοι της Formula 1 θα έχουν διαθέσιμα στους πρώτους δύο αγώνες της σεζόν. Πρόκειται για τα Grand Prix Αυστραλίας και Κίνας, τα οποία θα γίνουν 24-26 Μαρτίου και 7-9 Απριλίου, αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στην Μελβούρνη, η Pirelli θα διαθέσει την πάρα πολύ μαλακή, την πολύ μαλακή και την μαλακή γόμα, με υποχρεωτική επιλογή για τον αγώνα να είναι ένα σετ μαλακής ή πολύ μαλακής γόμας. Τα πάρα πολύ μαλακά ελαστικά θα χρησιμοποιηθούν στις Q3.
Για το Grand Prix της Κίνας, θα χρησιμοποιηθούν πολύ μαλακά, μαλακά και μέτρια ελαστικά, με μία από τις δύο τελευταίες επιλογές να αποτελεί και υποχρεωτική για τον αγώνα. Τα πολύ μαλακά ελαστικά θα χρησιμοποιηθούν στις Q3, στην Κινεζική πίστα.

Νωρίτερα, η FIA είχε ανακοινώσει ότι για τους 5 πρώτους αγώνες, όλοι οι πιλότοι θα χρησιμοποιήσουν τις ίδιες γόμες ελαστικών, με την τελική επιλογή να επαφίεται στην Pirelli. Αξίζει να σημειωθεί ότι του χρόνου, τα ελαστικά θα είναι 25 χιλιοστά πλατύτερα, σε σχέση με φέτος.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda