Δεν αστειεύεται ο Hamilton στα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Δεν αστειεύεται ο Hamilton στα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Πρωτιά Hamilton στα δοκιμαστικά

1.762 Επισκέψεις στο άρθρο (10/4/2015)

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Lewis Hamilton στα ελεύθερα δοκιμαστικά, αφού σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

Ο Hamilton και η Mercedes από ότι φαίνεται δεν αστειεύονται στην Κίνα. Έτσι ο Hamilton με χρόνο 1:37.219 πρώτευσε στα ελεύθερα δοκιμαστικά του Grand Prix της Κίνας και δείχνει έτοιμος να επικρατήσει αύριο και στην μάχη για την Pole Position. 
Η Ferrari με τον Kimi Raikkonen στο τιμόνι, σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο με 1:37.662 και δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική, πιστοποιώντας ότι η νίκη στην Μαλαισία δεν ήταν κάτι τυχαίο, αλλά προϊόν συνεχούς βελτίωσης. Στην Τρίτη θέση των ελευθέρων δοκιμαστικών βρέθηκε ο Daniel Ricciardo με Red Bull-Renault και χρόνο 1:38.311. 
Την πρώτη πεντάδα κλείνουν τα έτερα αυτοκίνητα των Ferrari και Mercedes με την τέταρτη και Πέμπτη θέση να καταλαμβάνουν ο Sebastian Vettel, νικητής του Grand Prix Μαλαισίας και ο Niko Rosberg αντίστοιχα.
Από ότι δείχνουν τα πράγματα αύριο, που οι χρόνοι θα καθορίσουν την θέση εκκίνησης για το μεθαυριανό Grand Prix της Κίνας, θα γίνει χαμός μεταξύ Ferrari και Mercedes για την pole position, αν και ο Hamilton προς το παρόν δείχνει να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα αφού ο σημερινόςτου χρόνος είναι τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου καλύτερος από εκείνον του Kimi Raikkonen και της Ferrari.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN