Τραγικό δυστύχημα συνέβη στην πίστα Nikko της Ιαπωνίας, που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα.

Τραγικό δυστύχημα συνέβη στην πίστα Nikko της Ιαπωνίας, που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα.

Πρώτος θάνατος σε αγώνα drift

5.089 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2016)

Σε επαγγελματικό αγώνα drift σημειώθηκε το τραγικό συμβάν με μια γυναίκα να βρίσκει άδικο τέλος. Διαβάστε τι συνέβη.

Σε αγώνα του πρωταθλήματος D1 Street Legal εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν, που κόστισε τη ζωή σε μια γυναίκα θεατή. Η Ιαπωνέζα Sachiko Suzuki τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι από τροχό ο οποίος εκσφενδονίστηκε από αγωνιστικό όχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα στην πίστα Nikko της Ιαπωνίας, όπου ο ένας τροχός του αγωνιστικού με οδηγό τον Yuuki Takamiya της ομάδας Team Magician, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκτινάχθηκε στο κοινό τραυματίζοντας σοβαρά την άτυχη γυναίκα.
 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αγωνιστικό είχε περάσει από τεχνικό έλεγχο το ίδιο πρωί, ωστόσο η αιτία φημολογείται ότι ήταν ένα μπουλόνι το οποίο δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση, με αποτέλεσμα να σπάσει σε κάποια από τις απότομες μεταβολές κύλισης κατά τη διάρκεια του drift.

Τέλος, ο τροχός ακολουθώντας μια τρελή πορεία «πηδώντας» πάνω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, αλλά και τον τσιμεντένιο τοίχο, που μεσολαβεί μεταξύ της πίστας και των θεατών, χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού την Suzuki, η οποία στεκόταν και παρακολουθούσε τον αγώνα. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, οπού και μετά από ολιγόωρη νοσηλεία έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
vw