Ο Φιλανδός πιλότος της F1, Kimi Raikkonen δοκίμασε και αυτός με τη σειρά του το νέο μονοθέσιο της Ferrari, το SF15-T και δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Ο Φιλανδός πιλότος της F1, Kimi Raikkonen δοκίμασε και αυτός με τη σειρά του το νέο μονοθέσιο της Ferrari, το SF15-T και δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Raikkonen: «Πολύ καλύτερο το νέο μονοθέσιο της Ferrari»

1.671 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2015)

Μετά τις δοκιμές στη Jerez με το νέο μονοθέσιο της Ferrari, SF15-T, o Kimi Raikkonen δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν που ξεκινά τον Μάρτιο.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές στη Jerez (1-4 Φεβρουαρίου) με το νέο μονοθέσιο SF15-T της Ferrari, καθώς ο Kimi Raikkonen το οδήγησε τις δύο τελευταίες μέρες, λαμβάνοντας τη «σκυτάλη» από τον ομόσταυλό του Sebastian Vettel, ο οποίος δοκίμασε το εν λόγω μονοθέσιο κατά τις πρώτες δύο ημέρες.
Ειδικότερα, ο Raikkonen επεσήμανε ότι το νέο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας είναι «πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο του 2014», καθώς έχουν γίνει βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, ο Φιλανδός πιλότος τόνισε ότι θα πρέπει ακόμα να γίνουν «αρκετές δοκιμές και σεταρίσματα μέχρι να δηλώσουμε πανέτοιμοι» για τη νέα σεζόν τον Μάρτιο στο GP της Αυστραλίας.
Χαρακτηριστικά, ο Raikkonen τόνισε στους ανταποκριτές ότι το νέο μονοθέσιο «είναι αρκετά διαφορετικό, από το παρελθόν, ενώ είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς από την αρχή αν ένα μονοθέσιο είναι καλό ή όχι. Φέτος είναι μια εντελώς νέα εποχή από πέρυσι. Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα κι νιώθω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για αρχή, όμως όλα κρίνονται στους αγώνες που έρχονται».
Να σημειώσουμε τέλος ότι ο Raikkonen έκανε 91 γύρους με το SF15-T και βρέθηκε δεύτερος στην κατάταξη, ενώ πρώτος ήρθε ο Felippe Nasr της Sauber.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto