«Ζεστός» ο Robert Kubica για την επιστροφή του στη F1, έστω και στα δοκιμαστικά.

«Ζεστός» ο Robert Kubica για την επιστροφή του στη F1, έστω και στα δοκιμαστικά.

Robert Kubica: Ναι, θα έτρεχα ξανά στη F1

2.937 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Το απωθημένο του Robert Kubica, είναι να αγωνιστεί ξανά με ένα μονοθέσιο της F1, ύστερα από την αποχώρηση του από την ενεργό δράση και μετά από την πρόταση που του είχε γίνει παλαιότερα, την οποία είχε απορρίψει.

Ύστερα από το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Robert Kubica το 2011, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη Formula1, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεπε να επιστρέψει στους αγώνες. Ο Πολωνός οδηγός συμμετείχε κατά καιρούς σε διάφορους αγώνες, όπως επίσης και στο WRC και φέτος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο WEC.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο, υπάρχει κάτι στο βάθος του μυαλού του, που όπως φαίνεται από τις τελευταίες του δηλώσεις, τον απασχολεί ακόμη.
Παλαιότερα του είχε προταθεί να αγωνιστεί με μονοθέσιο της F1, έστω και σε δοκιμές, κάτι το οποίο είχε απορρίψει, λόγω του ότι δεν ένιωθε έτοιμος κατά δήλωσή του.

Ο άλλοτε πιλότος της αποκάλυψε πως κάποιες ευκαιρίες παρουσιάζονται Lotus-Renault μια φορά, αλλά για το διάστημα που αρνήθηκε τη πρόταση, δεν ήταν σίγουρος για τη φυσική του κατάσταση λόγω του ατυχήματος.

Σύμφωνα με κάποια τελευταία δημοσιεύματα, σε ερώτηση που του έγινε, απάντησε θετικά στη περίπτωση που του γινόταν μια νέα πρόταση για συμμετοχή του στη F1 και δήλωσε πως αυτή τη φορά θα τα κατάφερνε.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center