Ακόμη πιο τσαμπουκαλεμένο από το CUPRA 300, το νέο Evo 17 είναι έτοιμο για τις πίστες.

Ακόμη πιο "τσαμπουκαλεμένο" από το CUPRA 300, το νέο Evo 17 είναι έτοιμο για τις πίστες.

SEAT Leon CUPRA Evo 17

5.655 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2017)

Ένα «πειραγμένο» CUPRA 300, το νέο SEAT Leon CUPRA Evo 17 θα εμφανιστεί στην Γενεύη, ετοιμοπόλεμο για το πρωτάθλημα των αυτοκινήτων τουρισμού.

Έχοντας «φρέσκιες» τις εντυπώσεις μας –και οδηγικές- από το νέο SEAT Leon CUPRA 300, είναι μάλλον μια ευχάριστη έκπληξη που μαθαίνουμε ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο, αγωνιστικό Evo 17 στην Γενεύη, πλάι στο πολιτικό «αδερφάκι» του και το νέο Ibiza.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


To νέο Leon CUPRA Evo 17 είναι ένα ακόμη αγωνιστικό του ομίλου που απευθύνεται στο πρωτάθλημα TCR και τοποθετείται δίπλα στα VW Golf GTI TCR και Audi RS3 LMS. Ακόμη, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και στο Leon Cup.

Στην καρδιά του βρίσκεται ο ίδιος κινητήρας των 2 λίτρων που χρησιμοποιείται και στο CUPRA 300, μόνο που για την περίστασή αποδίδει 348 ίππους και θα συνδυάζεται με δύο κιβώτια ταχυτήτων: ένα χειροκίνητο σειριακό και ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη αγωνιζόμενου.

Τα φρένα του μοντέλου αναβαθμίστηκαν και πλέον οι δίσκοι έχουν διάμετρο 378 και 272 χιλιοστά για εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ το Evo 17 θα είναι εξοπλισμένο και με ABS και ESC.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto