Κατασκοπευτική εικόνα από το μικρομεσαίο crossover που έχει στα σκαριά η Seat

Κατασκοπευτική εικόνα από το μικρομεσαίο crossover που έχει στα σκαριά η Seat

SEAT Μικρομεσαίο Crossover

3.429 Επισκέψεις στο άρθρο (10/7/2015)

Τα επόμενα δύο χρόνια η SEAT σκοπεύει να λανσάρει στην αγορά ένα μικρομεσαίο crossover το οποίο σας παρουσιάζουμε, μαζί με πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Η πληροφορία που υπάρχει εδώ και καιρό, ολοένα και φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά. Ο προέδρος της SEAT,Γιούργκεν Στάκμαν, δήλωσε πως η SEAT πρόκειται να μπει σε νέα εδάφη και σε κατηγορίες μοντέλων που αναπτύσσονται εμπορικά. Μάλιστα αναφέρθηκε στο μικρομεσαίο SUV ως πυλώνα για την μελλοντική στρατηγική της ισπανικής εταιρείας και ένα βασικό βήμα στην πορεία για την επίτευξη βιώσιμης κερδοφορίας. 
SEAT Μικρομεσαίο Crossover: Με μια ματιά
- To 2017 στην αγορά
- Στις διαστάσεις του Leon
- Με προηγμένη τεχνολογία
- Αργότερα coupe και 7θέσιο
Αν και η περιγραφή ταιριάζει στο Leon X-Perience, αυτό δεν είναι αμιγώς της λογικής SUV. Για το λόγο αυτό και η ισπανική φίρμα πρόκειται να λανσάρει ένα εντελώς νέο μοντέλο. To όνομά του δεν έχει ανακοινωθεί, όμως θα το μάθουμε στην Έκθεση της Γενεύης που θα υπάρχει κάποιο concept. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρομεσαίο αυτό SUV θα βασίζεται σε μία επιμηκυμένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB και θα φέρει αρκετά κοινά στοιχεία τόσο με το δεύτερης γενιάς VW Tiguan που θα παρουσιαστεί στα τέλη του έτους, όσο και με το Skoda Snowman, την SUV πρόταση του Τσέχου συγγενή του γερμανικού ομίλου. Το μήκος του ισπανικού μοντέλου θα ανέρχεται στα 4,5 μέτρα, η εμφάνισή του θα ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του οίκου.
Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη η γκάμα των κινητήρων θα αποτελείται από τους νεότερους TSI και TDI κινητήρες. Αναφορικά με την μετάδοση της κίνησης θα διατίθεται τόσο ως προσθιοκίνητο, όσο και ως diesel, ενώ από την γκάμα του δεν αποκλείεται να δούμε και μία 7θέσια εκδοχή, όπως δηλαδή και στην περίπτωση του Tiguan
Τέλος, οι ενδείξεις δείχνουν πως το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται στην Τσεχία λόγω χαμηλότερου κόστους κατασκευής χωρίς να αποκλείεται αυτό να γίνει στην Γερμανία, στην Ισπανία ή στη Τσεχία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto