Αν υπάρξει επόμενο Alhambra, θα μεταμορφωθεί σε ένα επταθέσιο crossover. Θα μοιράζεται πολλά από τα μηχανικά του μέρη με το νέο Skoda Kodiaq και θα επηρεαστεί σχεδιαστικά από το εικονιζόμενο 20V20 Con

Αν υπάρξει επόμενο Alhambra, θα μεταμορφωθεί σε ένα επταθέσιο crossover. Θα μοιράζεται πολλά από τα μηχανικά του μέρη με το νέο Skoda Kodiaq και θα επηρεαστεί σχεδιαστικά από το εικονιζόμενο 20V20 Concept.

SUV το νέο SEAT Alhambra

4.429 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2016)

Τώρα που η SEAT πήρε το «κολάι» στα SUV με το Ateca, σκέφτεται να αντικαταστήσει το μεγάλο της πολυχρηστικό, το Alhambra, με ένα επταθέσιο crossover.

Το τελευταίας γενιάς SΕΑΤ Alhambra παράγεται εδώ και έξι χρόνια πλάι στο «αδελφό» Volkswagen Sharan. Πλέον, όμως, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να τελειώσει η «ζωή» του, τουλάχιστον με τη μορφή που έχει σήμερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σε συνέντευξή του ο αρχισχεδιαστής της ισπανικής φίρμας, Alejandro Mesonero, δήλωσε: «Δεν θέλουμε να φτιάχνουμε αυτό το αμάξωμα πλέον. Θα το αντικαταστήσουμε, αλλά όχι με ένα τετραγωνισμένης σχεδίασης μοντέλο, όπως τώρα. Η SEAT θα λανσάρει ένα επταθέσιο, αλλά αυτό δεν είναι επιθυμητό πια. Τώρα όλοι αγοράζουν SUV.».
Με απλά λόγια, αν υπάρξει επόμενο Alhambra, θα μεταμορφωθεί σε ένα επταθέσιο crossover. Ότι έκανε, δηλαδή, η Peugeot με τα νέα 3008 και 5008, που άφησαν πίσω τους το MPV παρελθόν τους. Η λογική λέει πως το εν λόγω μοντέλο θα μοιράζεται πολλά από τα μηχανικά του μέρη με το νέο Skoda Kodiaq.
 
Φυσικά θα τοποθετηθεί στη γκάμα της SEAT πάνω από το Ateca, ενώ σχεδιαστικά ενδέχεται να αντλήσει στοιχεία από το εικονιζόμενο πρωτότυπο 20V20 Concept, που είδαμε πέρσι στη Γενεύη. Οι επιρροές από το Ateca είναι και αυτές σχεδόν σίγουρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN