Δείτε την πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από το επερχόμενο Audi A5 Cabriolet και πείτε μας πως σας φαίνεται.

Δείτε την πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από το επερχόμενο Audi A5 Cabriolet και πείτε μας πως σας φαίνεται.

Scoop: Audi A5 Cabriolet

3.855 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2016)

Λίγο καιρό μετά το λανσάρισμα της δεύτερης γενιάς του Audi A5, ξεκίνησαν οι φήμες για τον ερχομό της «ανοιχτής» έκδοσής του. Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες.

Στις αρχές του περασμένου Ιουνίου αποκαλύφθηκε επίσημα στο Ίνγκολσταντ η νέα γενιά του Audi A5, που θα κάνει το ντεμπούτο της στη γερμανική αγορά το ερχόμενο φθινόπωρο. Όπως είναι λογικό, μετά την άφιξη του νέου A5 Coupe ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τον εμπλουτισμό της γκάμας με την Cabriolet έκδοσή του.
Με αφορμή αυτές τις συζητήσεις ήρθε και η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, από ανεξάρτητο σχεδιαστή, που δείχνει την «ανοιχτή» έκδοση του νέου A5, με υφασμάτινη οροφή. Όπως παρατηρείτε, δεν έχουν γίνει ιδιαίτερες αλλαγές στη σχεδίαση, εκτός των απαραίτητων, προκειμένου να εναρμονιστεί η soft top οροφή με το υπόλοιπο σύνολο.
Ελαφρύτερο κατά περίπου 50 κιλά, από τον προκάτοχό του, αναμένεται να είναι το επερχόμενο Audi A5 Cabriolet, το οποίο θα βασιστεί στην MLB-Evo πλατφόρμα, ενώ λέγεται ότι η άφιξη του θα συμπληρωθεί με το λανσάρισμα του S5 Cabriolet. Επιπλέον, θεωρείται δεδομένο ότι η μάρκα θα εξοπλίσει το «ανοιχτό» μοντέλο της με τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και τις τεχνολογικές καινοτομίες, που συναντήσαμε και στο νέο A5 Coupe.
Τέλος, σε ότι αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων του μελλοντικού A5 Cabriolet αναμένεται να έχει τις ίδιες ακριβώς επιλογές με εκείνη του A5 Coupe, με βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες 2,0 και 3,0 λτ. και ιπποδυνάμεις που κυμαίνονται μεταξύ 190 και 354 PS. Η άφιξη του «ανοιχτού» A5 υπολογίζεται μέσα στο πρώτο μισό του 2017, ωστόσο υπάρχουν και φήμες που θέλουν να έρχεται νωρίτερα στις αγορές, στα τέλη του 2016. Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν από τη γερμανική premium μάρκα, όμως μέχρι τότε δείτε το επίσημο video της Audi από τα νέα A5/S5:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda