Μετά το ντεμπούτο του νέου Nissan Micra, άρχισαν οι φήμες που το θέλουν να λανσάρεται και σε Nismo έκδοση. Θα συμβεί άραγε;

Scoop: Nissan Micra Nismo

57.776 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2018)

Nissan Micra Nismo | Αυτό και αν είναι αποκάλυψη: Φουλ επίθεση από το νέο Micra που ετοιμάζεται να βάλει φωτιά στην άσφαλτο, με την κορυφαία έκδοση Nismo. Πως σας φαίνεται το πιο επιθετικό και σπορ Micra που υπήρξε ποτε;

Το νέο Micra έχει ξεκινήσει με φόρα στις αγορές και λογικό είναι όλοι να περιμένουν μια πιο άγρια εκδοχή του, όπως μια έκδοση Nismo. Το νέο Nissan Micra Nismo θα αποτελέσει την πιο γρήγορη επιλογή στη γκάμα του νέου ιαπωνικού μικρού, στα πρότυπα του Nissan Juke Nismo RS. Το νέο μοντέλο αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2019 για να τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του νέου Micra.
 
Τεχνικά και μηχανικά, όπως συμβαίνει και με τις απλές του εκδόσεις, έτσι και το νέο Nissan Micra Nismo αναμένεται να βασιστεί πάνω στο Renault Clio και πιο συγκεκριμένα, πάνω στην top έκδοση Clio RS.

Σε αυτή του την έκδοση, το Renault Clio RS φέρει έναν 1.600άρη turbo κινητήρα βενζίνης με 200 άλογα και πιθανότατα, αυτή θα είναι και η επιλογή για το νέο Micra Nismo.
 
Αισθητικά, όπως μπορείτε να δείτε και στη ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία, το νέο Nissan Micra Nismo θα λάβει ένα πλήρες περιμετρικό body kit, που θα τονίσει την εξωτερική του εικόνα. Φυσικά, αναμένουμε ένα αντίστοιχα σπορτίφ εσωτερικό, αλλά και μια σειρά από ειδικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και τα φρένα, που θα του χαρίσουν πιο σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

OPEL NEA MONTELA
test center