Με αφορμή την επιβεβαίωση της έλευσης νέου μικρού SUV από τη SEAT, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές πληροφορίες και ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, από το πως θα μοιάζει το μοντέλο.

Με αφορμή την επιβεβαίωση της έλευσης νέου μικρού SUV από τη SEAT, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές πληροφορίες και ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, από το πως θα μοιάζει το μοντέλο.

Scoop: Νέο SEAT crossover

5.065 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2016)

Η SEAT εδώ και καιρό έχει επιβεβαιώσει τον ερχομό ενός νέου μικρότερου SUV κι εμείς αφορμώμενοι από αυτούς τους ισχυρισμούς αναζητήσαμε και ανακαλύψαμε αποκλειστικές πληροφορίες από τους κατασκόπους μας.

Φαίνεται πως άνοιξε η όρεξη των ανθρώπων της SEAT και ενώ άργησαν χαρακτηριστικά να αποκτήσουν το πρώτο τους SUV, τώρα έχουν πάρει φωτιά και θέλουν να παρουσιάσουν και ένα δεύτερο σχετικό μοντέλο, μόλις το 2017. Σημαντικός παράγοντας αποτελεί σαφώς και η αυξημένη ζήτηση, που έχουν παγκοσμίως τα SUV / Crossover, που αναγκάζει του Ισπανούς να σπεύσουν.
Οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες που συγκεντρώσαμε λένε ότι το μήκος του επερχόμενου μικρού SUV της ισπανικής μάρκας θα έχει μήκος 4,2 μέτρα και θα βασίζεται πάνω σε μια μικρότερη εκδοχή της MQB πλατφόρμας, ενώ η σχεδίαση του, όπως φαίνεται και στην αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας, θα έχει δυναμικά χαρακτηριστικά και έντονες σαγηνευτικές καμπύλες. Ωστόσο, το όνομα του μοντέλου, που θα κάνει «παρέα» στο Ateca, το οποίο παρεμπιπτόντως θα αποκτήσει έκδοση CUPRA 300 ίππων, είναι φυσικά άγνωστο.
Αυτό που γνωρίζουμε, όμως, και έχει σημασία είναι πως θα αποτελεί τον μικρό «αδελφό» του Ateca, όπως χαρακτηριστικά είπε ο CEO της μάρκας, κος Luca de Meo. Με άλλα λόγια, θα έχει έντονους δεσμούς συγγένειας με το Polo SUV που ετοιμάζει η VW, αλλά και με το αντίστοιχο μοντέλο που έχει στη σκαριά η Skoda, ενώ αναμένεται έχει εν πολλοίς κοινά στοιχεία με το νέο SEAT Ateca που οδηγήσαμε στη Βαρκελώνη.
Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες μας οδηγούν στο εύλογο συμπέρασμα ότι το μικρό SUV της SEAT θα στηριχθεί στο επόμενης γενιάς Ibiza, το οποίο είναι και αυτό προγραμματισμένο να εμφανιστεί το 2017, ενώ οι πληροφορίες μας λένε ότι η παλέτα των μηχανικών συνόλων, θα απαρτίζεται από turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με μεγαλύτερες πιθανότητες να συγκεντρώνουν ο 1.200άρης TSI βενζινοκινήτρας απόδοσης 110 ίππων και ο 1.400άρης TDI πετρελαιοκινητήρας σε δυο version με 75 και 90 ίππους αντίστοιχα, ενώ η κίνηση του θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους δυο τροχούς.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το ντεμπούτο του μικρού SUV της SEAT αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2017 στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green