Οι σχεδιαστές της X-Tomi Design, οι οποίοι αφαιρώντας κάποια στοιχεία από το πρωτότυπο Lada XCODE, μας δίνουν το όραμά τους για το μοντέλο παραγωγής.

Σαν να μην έφτανε αυτό, συνθέτουν ψηφιακά και την πιο σπορτίφ έκδοση XCODE Sport, με το τελικό αποτέλεσμα να μας κάνει ακόμα πιο ανυπόμονους να δούμε τι «μαγειρεύουν» στη Lada.

Scoop: To νέο SUV της Lada

4.196 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/8/2016

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές, πήραν στα χέρια τους το νέο πρωτότυπο Lada XCODE και μας δείχνουν το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ρώσικο crossover, που θα επαναφέρει στο προσκήνιο το αειθαλές Niva. Το παρόν δίνει και η έκδοση Sport.

 
Λίγες ημέρες πριν, η Lada παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας το XCODE, ένα πρωτότυπο crossover που μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι το μοντέλο παραγωγής που θα αποτελέσει τον διάδοχο του αειθαλούς Niva.

Αντίθετα με ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι στιγμής η ρώσικη εταιρεία, το XCODE είναι ένα σύγχρονο –και μάλιστα στιλάτο- όχημα, που μας κάνει να πιστεύουμε (ή να ευχόμαστε) πως η Lada ξύπνησε από το «λήθαργό» της και πως θα «παίξει μπάλα» επιτέλους με αξιώσεις.


Κάπου εδώ μπαίνουν στη εξίσωση οι σχεδιαστές της X-Tomi Design, οι οποίοι αφαιρώντας κάποια στοιχεία από το πρωτότυπο όχημα, μας δίνουν το όραμά τους για το μοντέλο παραγωγής. Σαν να μην έφτανε αυτό, συνθέτουν ψηφιακά και την πιο σπορτίφ έκδοση XCODE Sport, με το τελικό αποτέλεσμα να μας κάνει ακόμα πιο ανυπόμονους να δούμε τι «μαγειρεύουν» στη Lada.

Με βάση αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής και τα οποία απορρέουν από τα χαρακτηριστικά του πρωτότυπου οχήματος, ο διάδοχος του Lada Niva, θα εφοδιάζεται με τούρμπο σύνολο και θα διαθέτει τετρακίνηση. Παράλληλα, η Lada τονίζει την παρουσία στο εσωτερικό ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων και μιας μεγάλης οθόνης αφής 10 ιντσών για το σύστημα infotainment, μαζί με διευρυμένη συνδεσιμότητα. Τέλος προσοχή έχει δοθεί και στα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, τα οποία σύμφωνα με τη φίρμα θα είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Tags: LADA, XCODE, X-Tomi