Πολλά κοινά με το VW Golf θα έχει το μελλοντικό VW Polo, όπως φαίνεται και από την αποκλειστική μας εικόνα.

Scoop: VW Polo 2017

14.004 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/2/2016

Η VW δουλεύει επάνω στον αντικαταστάτη του VW Polo και εμείς έχουμε την πρώτη, ψηφιακά επεξεργασμένη, εικόνα του, αποκλειστικά.

 
Οι πληροφορίες για το νέο VW Polo αυξάνονται διαρκώς τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα, αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα της VW το νέο Polo θα είναι έτοιμο μέχρι το 2017. Κάτι που σημαίνει πως ακόμη και μέσα στη χρονιά που διανύουμε μπορεί να το δούμε να μπαίνει στη γραμμή παραγωγής.

Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού η τωρινή, πέμπτη γενιά του δημοφιλούς γερμανικού μοντέλου είναι στην αγορά οκτώ χρόνια, από το 2008. 

Το έκτης γενιάς Polo θα βασίζεται στο νέο πάτωμα του ομίλου VW, το MQB το οποίο έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλά μοντέλα (Audi A3, VW Golf) και υπόσχεται για το γερμανικό μοντέλο μεγαλύτερο μεταξόνιο άρα και μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό καθώς και πιο στιβαρό και ήσυχο πάτημα.


Το μελλοντικό VW Polo, όπως βλέπουμε και στην αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας, δανείζεται αρκετά στοιχεία από το VW Golf. Όσον αφορά την καμπίνα του, αν και δεν έχουμε κάποια εικόνα από αυτή, περιμένουμε πως θα υιοθετεί σχεδιαστικά στοιχεία από το Passat, όπως οι γρίλιες από άκρη σε άκρη του ταμπλό. 

Στα μοτέρ του, αρχικά τουλάχιστον δεν περιμένουμε κάποια έκπληξη, καθώς θα δούμε τα μοτέρ του σημερινού Polo κάτω από το καπό του, με εκδόσεις 3 κυλίνδρων και 4 κυλίνδρων, ντίζελ και βενζίνης, καθώς και εκδόσεις με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Όλα θα είναι Euro 6. Φυσικά θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής κιβωτίου DSG.

 
  • kostas

    Νόμιζα ότι έβλεπα κάποιο μοντέλο της Πόρσε, για τόση εξέλιξη μιλάμε. :) Στις πόσες στροφές θα σβήνει αυτό το όπως πάντα τέρας αξιοπιστίας?

      23
  • Code

    Οταν βλεπω πλεον αρθρο για Golf/Polo μπαινω μονο και μονο για να διαβασω τα comment. :D

      22
  • anti-vw

    Oντως το κάνανε αγνώριστο,τρομάξαμε να το γνωρίσουμε,πολλή μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο.

      20
  • oudensxolion

    Να πάτε καλύτερα να παίξετε Polo ή Golf εκεί στη VW γιατί στην κατασκευή αυτοκινήτων έχετε μείνει στη δεκαετία του 70' ακόμα και σχεδιαστικά και ποιοτικά.

      14
  • Germanotsolias

    Μια χαρα ειναι το αμαξακι ΣΟΒΑΡΟ αλλα και ΔΥΝΑΜΙΚΟ και 2 ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ (εξοπλισμο,ποιοητα εσωτερικου,κινητηρες,κυλιση,ασφαλεια) σε σχεση με τους αγαπημενους σας ΚΟΥΒΑΔΕΣ...

      5