Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio

Σε διάθεση η Alfa Romeo Stelvio

5.186 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Η Alfa Romeo είναι σε θέση να παρουσιάσει την Stelvio First Edition, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Η Alfa Romeo είναι σε θέση να παρουσιάσει την Stelvio First Edition, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Alfa Romeo Stelvio έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της τον Νοέμβριο του 2016 στην Έκθεση του Los Angeles στην κορυφαία έκδοση Quadrifoglio και από τότε ήταν ελάχιστες οι φωτογραφίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις πιο απλές ακδόσεις.
Ο κινητήρας που εφοδιάζει την Stelvio First Edition είναι ένας 2λιτρος 4κύλινδρος τούρμπο κινητήρας βενζίνης που αποδίδει 280 ίππους και 40,8 Ν.m. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και χρησιμοποιεί το σύστημα τετρακίνησης Q4 με άξονα μετάδοσης από ανθρακονήματα. Σύμφωνα με την ιταλική φίρμα, η Stelvio First Edition χρειάζεται 5,7 δ.λ για να πιάσει τα 100 χλμ/ώρα και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 230 χλμ/ώρα, εκπέμποντας 230 g/km CO2.

Η Alfa Romeo Stelvio First Edition ξεχωρίζει από τις ζάντες αλουμίνιου των 20”, τις βαμμένες δαγκάνες των φρένων και τους προβολείς Bi-xenon.

Επιπλέον, διαθέτει φιμέ τζάμια στο πίσω μέρος και σύστημα εξωτερικού φωτισμού. Στο πίσω μέρος, υπάρχει αλουμινένια ποδιά η οποία καλύπτει το κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Στην καμπίνα συναντάμε δερμάτινο σαλόνι και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα. Ο εξοπλισμός της έκδοσης σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη 8,8” και υπολογιστή ταξιδίου με οθόνη 7”.

Η σχετική λίστα του εξοπλισμού περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, κάμερα οπισθοπορείας με αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, καθώς και αρκετά ακόμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN