Ο Stewart είχε ανακοινώσει πως το πρωτάθλημα του 2015 θα ήταν το τελευταίο του, τον πρόλαβε όμως η ποινή αποκλεισμού για αμφεταμίνες.

Ο Stewart είχε ανακοινώσει πως το πρωτάθλημα του 2015 θα ήταν το τελευταίο του, τον πρόλαβε όμως η ποινή αποκλεισμού για αμφεταμίνες.

Σκληρή ποινή για τον James Stewart

(19/12/2014)

Ο Αμερικανός Πρωταθλητής AMA Supercross, James Stewart είχε πιαστεί ντοπέ τον Απρίλιο. Χθες 17/12/2014 ανακοινώθηκε πως αποκλείεται από τους αγώνες για 16 μήνες, χάνοντας έτσι τη σεζόν του 2015!

Ο James Stewart είχε πιαστεί "ντοπέ" στις 12 Απριλίου, όταν σε ένα τεστ, βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως οι αρμόδιοι τον ειδοποίησαν πολύ αργότερα, στις 17 Ιουνίου, ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί (δίχως να φανεί ιδιαίτερα πειστικός) λέγοντας πως η αποτυχία του στο τεστ ήλθε λόγω του φάρμακου Adderall που παίρνει για μια ασθένεια του, τη φύση της οποίας δεν θέλησε να αποκαλύψει. Σημειώστε πως το Adderall δίνεται συνήθως σε άτομα που πάσχουν από Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), δηλαδή από Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής / Υπερκινητικότητα, αλλά και σε όσους πάσχουν από ναρκοληψία.ADHDΗ ελλειμματική προσοχή / υπερκινητικότητα - ΔΕΠΥ (Attention-Deficit Hyperactivity Disorder - ADHD) αποτελεί μία συστηματική συμπεριφορά του ατόμου που απαντάται συχνά κατά την παιδική ηλικία. Εμφανίζεται νωρίς στην αναπτυξιακή πορεία του ατόμου και επηρεάζει την ικανότητά του να συγκεντρώνεται σε αυτό που το βάζουν να κάνει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center