Μεθυσμένος ήταν ο οδηγός του VW Amarok που προκάλεσε το ατύχημα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μεθυσμένος ήταν ο οδηγός του VW Amarok που προκάλεσε το ατύχημα.

Σκληρό τροχαίο στην Ξάνθη

8.398 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2016)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε εχθές το απόγευμα στην Ξάνθη, στο οποίο ενεπλάκη ο οδηγός ενός pick up, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και παρέσυρε το αυτοκίνητο μάνας με δύο παιδιά που πήγαινε για μπάνιο.

Σοβαρά τραυματίες η μάνα με τα δυο ανήλικα παιδιά επιβάτες στο λευκό Yaris οι οποίοι ήθελαν να πάνε για το απογευματινό τους μπάνιο, σε τροχαίο που συνέβη εχθές το απόγευμα στην Ξάνθη.
Σύμφωνα πάντα με το Thrakitoday.com εχθές στις 16.35 περίπου ένας 30χρονος, οδηγός του λευκού VW Amarok, έπεσε πάνω στο εικονιζόμενο Toyota Yaris στην διασταύρωση της επαρχιακής οδού Αβδήρων - Μυρωδάτου -Παραλίας Αβδήρων.
Ο 30χρονος είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με περισσότερα από 100 χλμ./ώρα, παρά τις οδικές σημάνσεις που έχει η επαρχιακή οδός από τον οικισμό του Μυρωδάτου Ξάνθης στην συμβολή του με την επαρχιακή οδό Ξάνθη-`Αβδηρα-Παραλία.
Το Yaris κυριολεκτικά απογειώθηκε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και προσγειώθηκε στο κτίσμα που παλαιότερα ήταν αποθήκη δημητριακών της ΕΑΣ Ξάνθης και σήμερα φιλοξενεί δομές του δήμου Αβδήρων. 
`Αμεσα, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε γρήγορα στο τόπο του ατυχήματος μαζί με άνδρες του τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, παραλαμβάνοντας του τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ σε αλκοτέστ του μοναδικού επιβάτη-οδηγού του VW Amarok έμειναν έκπληκτοι με τα αποτελέσματα που είδαν περνώντας άμεσα χειροπέδες στον οδηγό του τζιπ.
Τα δύο μικρά παιδάκια με την μάνα τους δίνουν μάχη να κρατηθούν στην ζωή, ενώ πλήθος συγγενών και φίλων περιμένουν τα καλά νέα για την υγεία τους.

Οι επιβάτες του Yaris δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Οι επιβάτες του Yaris δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto