Η εμφάνιση της Fabia R5 είναι εμπνευσμένη από το κλασσικό, καλτ, τσεχοσλοβάκικο φιλμ Ferat Vampire

Η εμφάνιση της Fabia R5 είναι εμπνευσμένη από το κλασσικό, καλτ, τσεχοσλοβάκικο φιλμ Ferat Vampire

Skoda Fabia R5 δράκουλας

3.016 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2016)

Η Skoda Fabia R5 που θα διαγωνιστεί στο Ράλι Βοημίας έχει πολύ macho εμφάνιση, δείχνοντας πως θέλει από την αρχή να ξεκαθαρίσει ποιος είναι το αφεντικό εδώ.

Οι αγωνιστικές εμφανίσεις των αυτοκίνητων πάντα προσδίδουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα στο εκάστοτε μοντέλο. Από τις κλασσικές ρίγες ή τη ματ επιλογή χρώματος και τα μεγάλα αυτοκόλλητα, πάντα μια αγωνιστική εμφάνιση αναδεικνύει δυναμισμό.
Η Skoda αποφάσισε για το φετινό 43ο Ράλι Βοημίας να ντύσει τη Fabia R5 με μια σκοτεινή ολόμαυρη εμφάνιση, με χρυσές ζάντες και κόκκινες λεπτομέρειες. Η επιλογή αυτή είναι εμπνευσμένη από το κλασσικό, καλτ, τσεχοσλοβάκικο κινηματογραφικό φιλμ Ferat Vampire.
Η ταινία έκανε πρεμιέρα πριν 35 χρόνια και αφορούσε μια νοσοκόμα, η οποία δούλευε και ως οδηγός αγώνων με αυτοκίνητο που ως καύσιμο, χρησιμοποιούσε ανθρώπινο αίμα. Προφανώς η τσέχικη φίρμα δεν επέλεξε τυχαία αυτή την ταινία, αφού το όχημα της νοσοκόμας ήταν μια Skoda 110 Super Sport, η οποία στην ταινία, φορούσε το σήμα της φανταστικής μάρκας Ferat.
Επανερχόμενοι στο σήμερα και στην πραγματικότητα, οδηγός στη Fabia R5 θα είναι ο Jan Kopecky,που στο παλμαρέ του μετράει 3 εθνικά πρωταθλήματα και πολύ θετική παρουσία στο ERC to 2013, με συνοδηγό τον Pavel Dresler.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto