Οι άνθρωποι της Mercedes-Benz φέρονται να κατοχύρωσαν το όνομα GLB, το οποίο και θα χρησιμοποιήσουν για ένα νέο SUV, το οποίο θα τοποθετηθεί στη γκάμα τους ανάμεσα από τις GLA και GLC (στη φωτό η GLA

Οι άνθρωποι της Mercedes-Benz φέρονται να κατοχύρωσαν το όνομα GLB, το οποίο και θα χρησιμοποιήσουν για ένα νέο SUV, το οποίο θα τοποθετηθεί στη γκάμα τους ανάμεσα από τις GLA και GLC (στη φωτό η GLA Concept).

Στα σκαριά η Mercedes GLB;

3.858 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2016)

Η Mercedes φαίνεται πως κατοχύρωσε το όνομα GLB, ώστε να φτιάξει ένα νέο SUV, κάτι σαν την περιπετειώδη εκδοχή της B-Class, που θα προσφέρει σε σχέση με την GLA, επιπλέον χώρους και πρακτικότητα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνθρωποι της Mercedes-Benz κατοχύρωσαν το όνομα GLB, το οποίο και θα χρησιμοποιήσουν για ένα νέο crossover, το οποίο θα τοποθετηθεί στη γκάμα τους ανάμεσα από τις GLA και GLC.Όπως προδίδει και το όνομά του, το νέο μοντέλο θα στηριχθεί στην B-Class, πατώντας σε μια ελαφρώς διευρυμένη εκδοχή της προσθιοκίνητης πλατφόρμας, που χρησιμοποιούν ήδη οι A-Class, CLA και GLA. Οι βασικές εκδόσεις, λοιπόν, θα είναι FWD, αλλά θα υπάρχει και η επιλογή για το σύστημα 4κίνησης 4MATIC.Ο επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης της Mercedes-Benz, Thomas Weber, δεν φοβάται τα φαινόμενα κανιβαλισμού, λέγοντας πως «υπάρχει πάντα χώρος στη γκάμα». Αφού τόνισε πως η κλάση των SUV συνεχώς διευρύνεται, δήλωσε: «Υπάρχει χώρος για επιπλέον SUV μοντέλα; Γιατί όχι;».Η εταιρεία θα διαφοροποιήσει αισθητικά τις GLA και GLB, με την πρώτη να εστιάζει στο στιλ και τη δεύτερη στην πρακτικότητα, προσφέροντας περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές.Αν τελικά ανάψει το πράσινο φως για την παραγωγή της GLB, αυτή αναμένεται να μοιράζεται τα μηχανικά της σύνολα με τα υπόλοιπα προσθιοκίνητα μοντέλα της εταιρείας. Θα μιλάμε δηλαδή για τις GLB 200 και GLB 250 βενζίνης, αλλά και τις GLB 200d - GLB 220d πετρελαίου. Φυσικά και η έκδοση Mercedes-AMG GLB 45 θα συζητηθεί, όπως και η plug-in υβριδική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto