H Hyundai έχει εμφυσήσει νέα φιλοσοφία στο sedan της, με πιο δυναμικό και σπορ αμάξωμα, που μοιάζει περισσότερο με το Genesis G80.

H Hyundai έχει εμφυσήσει νέα φιλοσοφία στο sedan της, με πιο δυναμικό και σπορ αμάξωμα, που μοιάζει περισσότερο με το Genesis G80.

Στα σκαριά το Hyundai Azera

3.283 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2016)

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα σκίτσο από το νέο μεσαίο της σεντάν, το Azera, το οποίο θα εγκαινιάσει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας.

H Hyundai προσπαθεί να δημιουργήσει λίγο ντόρο για την επόμενη γενιά του Azera, Grandeur στην Κορέα, με τη διαρροή κάποιων teaser σκίτσων, λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη του νέου της μοντέλου, αρχικά στην αγορά της Κορέας τον επόμενο μήνα και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ενώ οι περισσότερες κατασκευαστές τείνουν να είναι σχετικά υπερβολικοί, όταν teasάρουν με κάποιο σκίτσο, τα σκίτσα της Hyundai δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με κατασκοπικές φωτογραφίες, κατά τη διάρκεια δοκιμών, που είχαμε δει παλαιότερα υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Σύμφωνα με το σκίτσο λοιπόν, βλέπουμε πως η Hyundai φαίνεται να έχει εμφύσησει νέα φιλοσοφία στο νέο της sedan, με πιο δυναμικό και σπορ αμάξωμα, που μοιάζει περισσότερο με το Genesis G80 (premium brand της φίρμας).
Η κορεάτικη φίρμα για το νέο της μοντέλο αναφέρει: «Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση του νέου Azera έχει δραματική απόκλιση από το στυλ του προκατόχου του, λαμβάνοντας ωστόσο στοιχεία από τα προηγούμενα μοντέλα Azera, ώστε να εξακολουθεί να είναι αναγνωρίσιμο ως η νεότερη του γενιά» Παράλληλα η φίρμα αναφέρει πως το νέο Azera θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος μιας νέα εποχής, για το σχεδιασμό της Hyundai, με την κλιμακωτή μάσκα να αντιπροσωπεύει ένα μόνο από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά της.

Σχετικά με τα κινητήρια σύνολα του νέου Azera δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα εφοδιαστεί με τον νέο τετρακύλινδρο και τον V6 βενζινοκινητήρα της φίρμας, ο οποίος θα συνεργάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο, ενώ τουλάχιστον στην Κορέα θα υπάρχει και υβριδικό σύνολο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL