Stefanidis Trailers

3.217 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2015

Η Stefanidis Trailers είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στη χώρα μας, των κορυφαίων trailers Neptun και Tema.

 
Η Stefanidis Trailers δεν είναι καμία τυχαία εταιρεία, καθώς έχει χρόνια στο χώρο και αντιπροσωπεύει τα καλύτερα trailers. Μία ιστορική αναδρομή είναι αρκετή για να σας πείσει για του λόγου το αληθές. 

Ο στόχος
Στόχος της είναι εκπροσώποντας και αντιπροσωπέυοντας στην Ελλάδα δύο απο τις πέντε μεγαλύτερες Ευρωπαικές εταιρίες κατασκευής ημιρυμουλκούμενων μπαγαζιέρων και trailers με τις εμπορικές ονομασίες Neptun και Tema να προσφέρει στούς ασφαλή, στιβαρά αλλά και ανθεκτικά ημιρυμουλκούμενα με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Φυσικά φροντίζει να καλύπτει κάθε ανάγκη μεταφοράς από μπαγκαζιέρες οροφής μέχρι trailer για μοτοσυκλέτα ακόμη και σκάφος.

Η αποστολή
Αποστολή της είναι η σωστή και στενή συνεργασία με τις κατασκευάστριες εταιρίες αλλά και με τους αντιπροσώπους και τους πελάτες μας, έτσι ώστε οι ιδέες όλων μαζί να συμβάλουν στην ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων με αποτελεσματικό τρόπο και να καλύπτουν πάντοτε τις ανάγκες του εκάστοτε αγοραστή.

Το όραμα
Το όραμα της εταιρείας Stefanidis Trailers είναι σκεπτόμενος κάποιος που θέλει να επενδύσει όσον αφορά στην απόκτηση - αγορά μπαγαζιέρας - τρεύλερ οι πρώτες μάρκες - λέξεις που θα του έρθουν στο μυαλό του να είναι NEPTUN & ΤΕΜΑ η νούμερο ένα επιλογή για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο που θέλουν να μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους με ασφάλεια, εύκολα και με στυλ.