Το MAN LionΆs City GL CNG απέσπασε το βραβείο του «Bus of the Year 2015» που θα του απονεμηθεί στην προσεχή ΙΑΑ 2014 του Σεπτεμβρίου.

Το MAN LionΆs City GL CNG απέσπασε το βραβείο του «Bus of the Year 2015» που θα του απονεμηθεί στην προσεχή ΙΑΑ 2014 του Σεπτεμβρίου.

Στη MAN o τίτλος του Bus of the Year 2015

1.902 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2014)

Τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής ανακοίνωσαν πως τον τίτλο του «Bus of the Year 2015» απέσπασε τελικά το αρθρωτό MAN LionΆs City GL CNG. Η απονομή του βραβείου θα γίνει στην προσεχή IAA 2014 του Σεπτεμβρίου.

Βασισμένο σε αρετές όπως η

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

αποδοτικότητα, ο φιλικός προς το περιβάλλον χαρακτήρας του, και η ισχύς τωνμηχανικών του συνόλων, το αρθρωτό αστικό λεωφορείο LionΆs City GL CNG της ΜΑΝ, απέσπασε την καλύτερηβαθμολογία στο φετινό «Bus Euro Test» μεαποτέλεσμα να ανακηρυχθεί ως το «Bus of the Year 2015». Το τρόπαιο του βαρύτιμουαυτού βραβείου θα παραδοθεί στους υπευθύνους στης γερμανικής εταιρείας κατά τηδιάρκεια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προσεχούς ΙΑΑ2014 μέσα στο Σεπτέμβριο.

Ένα από τα βασικά προτερήματατου MAN LionΆs City GL CNG είναιτο γεγονός ότι εφοδιάζεται με κινητήρα τεχνολογίας Euro6 που κάνει χρήση του φυσικού αερίου ως καύσιμο,προσφέροντας σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη χάρη στις ιδιαίτερα χαμηλέςεκπομπές ρύπων του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Hyundai
4green