Από 13 έως 17 Σεπτεμβρίου 2016, η Hella θα εκθέσει πολυάριθμες καινοτομίες στο περίπτερο της στην έκθεση Automechanika 2016.

Στην Automechanika η τεχνογνωσία της Hella στο Aftermarket

2.681 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/8/2016

Νέες τεχνολογίες, σειρές προϊόντων και εξοπλισμός συνεργείου, θα παρουσιαστούν στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης.

 
Η Hella, ειδικός στον φωτισμό και τα ηλεκτρονικά, έχει έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς λιανικού εμπορίου για ανταλλακτικά, διαγνωστικά και υπηρεσίες στην Ευρώπη. Στην Automechanika της Φρανκφούρτης από 13 έως 17 Σεπτεμβρίου 2016, η εταιρεία θα εκθέσει πολυάριθμες καινοτομίες στο περίπτερο D91 της Αίθουσας 3.0 και στο περίπτερο A88 της Αίθουσας 9.0.
Στο κύριο περίπτερο στην Αίθουσα 3.0, ο προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας θα παρουσιάσει εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης και τεχνολογική εξειδίκευση. Η Hella θα παρουσιάσει νέες τεχνολογίες φωτισμού με το σύστημα Matrix HD84. Ένα επιπλέον σημαντικό έκθεμα είναι η ρύθμιση προβολέων με κάμερα του SEG V που μπαίνει σε παραγωγή. Η εταιρεία επίσης παρουσιάζει την τεχνογνωσία της στα ηλεκτρονικά επιδεικνύοντας τις νέες σειρές προϊόντων που έχει αναπτύξει συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων αισθητήρων μπαταρίας (IBS), αντλιών κενού, ποδοπλήκτρων και αισθητήρων στάθμης λαδιού.

Οι κοινοπραξίες Behr Hella Service και Hella Pagid, επίσης παρουσιάζουν νέα προϊόντα καθώς και επεκτάσεις προϊόντων στην Automechanika. Η Behr Hella Service, για παράδειγμα, εκθέτει σε τομή τις σειρές κλιματιστικού και ψύξης και επιδεικνύει την τεχνογνωσία της με ένα διαδραστικό κύκλωμα κλιματισμού. Επιπλέον ο ειδικός στη διαχείριση θερμότητας παρουσιάζει αντλίες νερού για επαγγελματικά οχήματα καθώς και κλαπέτα μείγματος για αυτοκίνητα. Η Hella Pagid, ειδικός στα συστήματα πέδησης παρουσιάζει εξαρτήματα και αξεσουάρ φρένων για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.