Η σχεδίαση του E-Tron Sportback παραπέμπει πολύ σε κουπέ.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η σχεδίαση του E-Tron Sportback παραπέμπει πολύ σε κουπέ.

Στην παραγωγή το E-Tron Sportback

4.022 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2017)

Όσο περνάει ο καιρός οι εταιρείες θα εμπλουτίζουν την γκάμα των ηλεκτρικών τους μοντέλων. Αυτό κάνει και η Audi η οποία από το 2019 θα ξεκινήσει την παραγωγή δύο ακόμα αμιγώς ηλεκτρικών SUV.

Το Audi E-Tron Sportback Concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, πήρε το πράσινο φως για παραγωγή και θα φτάσει στις ΗΠΑ το 2019.

Η ιπποδύναμή του αμιγώς ηλεκτρικού SUV θα φτάνει τους 500 ίππους.

Η ιπποδύναμή του αμιγώς ηλεκτρικού SUV θα φτάνει τους 500 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η απόφαση είναι επίσημη, σύμφωνα με το Automotive News, το οποίο επικαλείται στελέχη με γνώση του θέματος, και όταν θα βγει στην παραγωγή, το ηλεκτρικό SUV θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη έκδοση της αρχιτεκτονικής MLB Evo, που μοιράζεται με τα A4, A5, Q5 και Q7.
 
Αναμένεται να φτάσει στην αγορά με ένα ευρύ φάσμα συνόλων μηδενικών ρύπων, αλλά η πιο ισχυρή έκδοση του οχήματος θα παράγει έως και 500 ίππους, όταν θα χρησιμοποιείται το boost mode. Αυτό θα του επιτρέψει να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα στον ίδιο περίπου χρόνο με το πρωτότυπο της Σαγκάης, δηλαδή 4.5 δλ.
Η Audi θα κάνει το κάτι παραπάνω ώστε να κάνει το E-Tron Sportback όσο το δυνατόν πιο φουτουριστικό, εφοδιάζοντάς το με εξωτερικές κάμερες, φώτα OLED και οθόνες που αντικαθιστούν τους συμβατικούς πλευρικούς καθρέφτες, αλλά μόνο σε αγορές που το «το σηκώνουν».
 
Η τιμολόγηση πιστεύεται ότι θα ξεκινά από περίπου 70.000 δολάρια (64.302,5 ευρώ), γεγονός που θα το κάνει περίπου 20.000 δολάρια (18.372,14 ευρώ) πιο ακριβό από τη βασική έκδοση του Q7.
 
Σε παρόμοια μονοπάτια με το E-Tron Sportback θα κινηθεί και το E-Tron Quattro, ένα SUV σε παρόμοιο μέγεθος, το οποίο έχουμε δει σε πρωτότυπη μορφή ως E-Tron Quattro Concept το 2015. Θα κυκλοφορήσει το 2018 και θα μοιάζει με το Sportback, αλλά με μια πιο συμβατική γραμμή οροφής και τον επιπλέον εσωτερικό χώρο που αυτό συνεπάγεται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto