Style, Urban (φωτογραφία) και AMG Line, λέγονται οι 3 νέες εκδόσεις, με την σειρά να υποδηλώνει και τον «πλούτο» της κάθε μίας.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Style, Urban (φωτογραφία) και AMG Line, λέγονται οι 3 νέες εκδόσεις, με την σειρά να υποδηλώνει και τον «πλούτο» της κάθε μίας.

Tέλη Νοεμβρίου η ανανεωμένη Mercedes-Benz B-Class

7.835 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2014)

Με 8 επιλογές σε κινητήρες και 3 σε εξοπλισμό, με ηλεκτρική & φυσικού αερίου έκδοση, με 4Matic ή μη, η ανανεωμένη Mercedes-Benz B-Class θα διατίθεται από τις 29 Νοεμβρίου, πιο πλήρης από ποτέ.

Η B-Class, στα τέλη του 2011 ήταν το πρώτο μοντέλο της Mercedes-Benz που παρουσιάστηκε πάνω στην νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα της εταιρείας. Σήμερα, μετά από 3 χρόνια στην αγορά και με 350.000 πωλήσεις, η B-Class είναι και η πρώτη που ανανεώνεται. Δεν πρόκειται για κάτι «συνταρακτικό» αισθητικά, ούτε για κάτι νέο τεχνικά. Μονάχα, τούτο: Με 8 επιλογές σε κινητήρες και 3 σε εξοπλισμό, με ηλεκτρική & φυσικού αερίου έκδοση, με 4Matic ή μη, η ανανεωμένη Mercedes-Benz B-Class θα διατίθεται από τις 29 Νοεμβρίου, πιο πλήρης από ποτέ.Οι εξωτερικές αλλαγές εστιάζουν στα νέα φανάρια μπρος-πίσω, με τα τελευταία να είναι πλέον LED, ενώ προαιρετικά εφοδιάζεται και με υψηλής απόδοσης εμπρός φώτα LED (εξαιρούνται οι εκδόσεις B-Class Electric & Natural Gas Drive). Καινούργιοι είναι και οι δύο προφυλακτήρες, ενώ ελαφρώς ανασχεδιασμένες είναι η μάσκα και οι απολήξεις των εξατμίσεων.Στο εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί ο διάκοσμος και η ποιότητα, όμορφος είναι και ο ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων, αλλά και ο νέος φωτισμός με 12 αποχρώσεις. Highlight είναι η νέα 8άρα οθόνη που στέκεται «καμαρωτή» πάνω από την κεντρική κονσόλα.Style, Urban και AMG Line, λέγονται οι 3 νέες εκδόσεις, με την σειρά να υποδηλώνει και τον «πλούτο» της κάθε μίας, ενώ, θα προσφέρονται τα πακέτα NightPackage, Exclusive package και AMG Exclusive package, με περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης του εσωτερικού.Στην ανανεωμένη B-Class, βασική έκδοση είναι η B 160 CDI με τον 1.5 ντίζελ των 90 ίππων, κατανάλωση από 4,0 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 104 γρ./χλμ. Το ίδιο μοτέρ «φορά» και η B 180 CDI, με απόδοση, όμως, 109 ίππων. Το σύνολο των 2,2 λτ. «κρύβεται» πίσω από τις B 200 CDI και B 220 CDI, με την ισχύ να κυμαίνεται από 136 έως 177 ίππους.Στη βάση της γκάμας βενζίνης, τοποθετείται το σύνολο των 1,6 λτ. των εκδόσεων B 180 & B 200, η ισχύς του οποίου είναι 122 και 156 ίπποι αντίστοιχα. Η 2λιτρες Β 220 και Β 250 έχουν ισχύ 184 και 211 ίππων αντίστοιχα, με την πρώτη να διαθέτει και 4κίνητη έκδοση. Θα υπάρχει και η ηλεκτρική B-Class Electric Drive, αλλά και η Natural Gas Drive που κινείται με φυσικό αέριο. Αναλυτικά τεχνικά και επιδόσεις, δείτε στους σχετικούς πίνακες-φωτογραφίες.Επίσημο ντεμπούτο θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου στην Έκθεση Παρισιού, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν, καθώς οι πρώτες ανανεωμένες B-Class θα αρχίσουν να παραδίδονται από τις 29 Νοεμβρίου. Προσεχώς και τιμές...

Πιο δυναμικό «ύφος» για την AMG Line έκδοση της ανανεωμένης B-Class (φωτό), ενώ το AMG Exclusive package, θα προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης του εσωτερικού.

Πιο δυναμικό «ύφος» για την AMG Line έκδοση της ανανεωμένης B-Class (φωτό), ενώ το AMG Exclusive package, θα προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης του εσωτερικού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto