Δείτε στο νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο.

Δείτε στο νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο.

Στο νέο Auto Τρίτη

2.054 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2015)

Διαβάστε στο νέο Auto Τρίτη τις Top δοκιμές της χρονιάς. 25 νέα μοντέλα που υποδεχθήκαμε το 2015 και άλλαξαν τα δεδομένα!

Δείτε το Δελτίο Τύπου
Δείτε σε τίτλους τις βασικές ενότητες της θεματολογίας του νέου Auto Τρίτη.

• Τα καλύτερα αυτοκίνητα του 2015

Οι καλύτερες δοκιμές της χρονιάς, τα 25 αυτοκίνητα που ξεχωρίσαμε το 2015 σας τα παρουσιάζουμε χωρισμένα ανά κατηγορία. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται το ανανεωμένο Toyota Auris με τον ολοκαίνουργιο 1.200άρη turbo βενζινοκινητήρα, το Opel Corsa 1,3 diesel με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, αλλά και το πρώτο 1.000άρι Audi, το ανανεωμένο Audi A1 1,0 TFSI. Επίσης, ξεχωρίζει το πρώτο Crossover της Fiat, το στυλάτο 500Χ, αλλά και η Mercedes GLA που για πρώτη φορά ήρθε με τον πιο οικονομικό 1.500άρη diesel κινητήρα. Τέλος, άκρως ενδιαφέρουσες είναι και οι δοκιμές των νέων VW Passat και Ford Mondeo με 1,6 λίτρων diesel κινητήρα, όπως και αυτή του νέο Audi TT.

• Ελληνικές εταιρείες, προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτου

Μέσα στην κρίση, ο κλάδος του αυτοκινήτου έχει συμβάλει σημαντικά στην ελληνική οικονομία και εμείς, παρουσιάζουμε σε ένα χορταστικό αφιέρωμα όλες εκείνες τις ελληνικές εταιρείες που, σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουν να σκέφτονται, να δημιουργούν και να προοδεύουν.


Μη χάσετε το τεύχος που κυκλοφορεί!
Toyota
moto