Επικές μονομαχίες στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί, ανάμεσα σε Alfa Romeo και BMW αλλά και σε βενζίνη και diesel.

Επικές μονομαχίες στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί, ανάμεσα σε Alfa Romeo και BMW αλλά και σε βενζίνη και diesel.

Στο νέο Auto Τρίτη

2.122 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2016)

Αποκαλύπτουμε τις μελλοντικές μάχες των Alfa Romeo – BMW, δίνουμε απάντηση στο ερώτημα βενζίνη ή diesel, «ξεσκεπάζουμε» το επόμενης γενιάς VW Polo και παρουσιάζουμε 4 ευρύχωρα μοντέλα για επιβάτες και αποσκευές.

Το νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα είναι πλούσιο και πλήρες όπως κάθε φορά, αφού στις σελίδες του θα βρείτε αποκαλυπτικά θέματα, μοναδικές δοκιμές και επίκαιρα συγκριτικά! Ενδεικτικά:- Πως η Alfa Romeo θα χτυπήσει τους Γερμανούς;Τα επόμενα χρόνια η Alfa Romeo θα έχει μία πλήρη γκάμα νέων μοντέλων με τα οποία θα κοιτάξει στα μάτια τους Γερμανούς της BMW. Ποια θα είναι αυτά και πως θα το καταφέρει; Αποκαλύπτουμε 7 μελλοντικά μοντέλα των Alfa Romeo – BMW και τα συγκρίνουμε μεταξύ τους.- Βενζίνη ή Diesel; Τι συμφέρει;Είναι η πιο επίκαιρη ερώτηση πριν αγοράσει κανείς νέο αυτοκίνητο. Στο περιοδικό Auto Τρίτη αυτή την εβδομάδα θα βρείτε την απάντηση και μάλιστα για τα 10 best sellers της ελληνικής αγοράς. 10 κόντρες σε επιδόσεις, κατανάλωση και τεχνολογία.- Πως θα είναι το νέο VW Polo;Το επόμενο VW Polo θα παρουσιαστεί το 2017 και θα φέρει πολλά κοινά στοιχεία με το μεγαλύτερο VW Golf. Ποια θα είναι αυτά και τι νέο θα φέρει σε κινητήρες και τεχνολογίες;- Ποιο είναι το πιο ευρύχωρο μοντέλο ανά κατηγορία;Για όσους οι χώροι για επιβάτες και αποσκευές βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητές τους, τα VW up!, Honda Jazz, Citroen C4 και SsangYong XLV είναι 4 μοντέλα που πρέπει να έχουν στη λίστα τους.- Audi A4 vs BMW Σειρά 3. Ποιο είναι καλύτερο;Συγκρίνουμε τις βασικές εκδόσεις των δύο γερμανικών μεσαίων με τα 150 και 136 άλογα αντίστοιχα. Από κατανάλωση και τα δύο τα καταφέρνουν καλά. Τι γίνεται από επιδόσεις και στους υπόλοιπους τομείς; Η απάντηση στο νέο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda