Ακρως αποκαλυπτικό το νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί.

Ακρως αποκαλυπτικό το νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί.

Στο νέο Auto Τρίτη

2.678 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2016)

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη, αποκαλύπτουμε 20 μελλοντικά Audi, BMW και Mercedes που θα έρθουν μέσα στην επόμενη 3ετία, ενώ οδηγούμε το νέο Opel Mokka X και δοκιμάζουμε τη Mercedes GLC Coupe και το Renault Kadjar 1,2 turbo.

Η μάχη για το στέμμα των premium συνεχίζεται όλο και πιο έντονη, με τις Audi, BMW και Mercedes να μας ετοιμάζουν 20 διαφορετικά νέα μοντέλα για την επόμενη 3ετία. Εμείς, αποκαλύπτουμε μέσω αποκλειστικών φωτογραφιών και στοιχείων όλα τα μοντέλα αυτά, που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή τους την προσπάθεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η μεγάλη μας έρευνα για το diesel έκανε μεγάλο «μπαμ» στην αγορά και, στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί, φιλοξενούμε τις δικές σας αντιδράσεις για το θέμα, τις αντιδράσεις των εταιρειών, ενώ παρουσιάζουμε και 10 turbo κινητήρες βενζίνης, που τα καταφέρνουν καλύτερα και από diesel.
 
Πολύ ενδιαφέρουσα επίσης, είναι η πρώτη μας οδηγική εμπειρία στη Σκωτία από το Opel Mokka X, το ανανεωμένο compact SUV της Opel, το οποίο παρουσιάζεται με νέα εμφάνιση, εσωτερικό και κινητήρες για να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική του πορεία.
 
Ακρως ενδιαφέρουσα είναι και η δοκιμή της νέας Mercedes GLC Coupe, ενός εντυπωσιακού αυτοκινήτου που τοποθετείται στη νεοσύστατη κατηγορία των crossover coupe μοντέλων και συνδυάζει τις αρετές και των δύο κατηγοριών.
 
Με έναν πολύ ισχυρό 1.200άρη turbo βενζινοκινητήρα 130 ίππων εφοδιάζει η Renault το νέο της SUV Kadjar και εμείς, δοκιμάζουμε διεξοδικά το νέο γαλλικό crossover μοντέλο.
 
Για το τέλος αφήσαμε τη νέα μας κατασκοπευτική εικόνα για την Alfa Romeo Stelvio, το ολοκαίνουργιο SUV που ετοιμάζουν οι Ιταλοί για να το δείξουν το Νοέμβριο, εμείς όμως από σήμερα το έχουμε στα χέρια μας και σας το αποκαλύπτουμε.

Όλα αυτά, μόνο στο νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto