Δείτε τη θεματολογία του νέου τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα.

Δείτε τη θεματολογία του νέου τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα.

Στο νέο Auto Τρίτη

2.584 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2016)

Δοκιμάζουμε 8 δημοφιλή crossover στην πίστα δοκιμών 4x4, αποκαλύπτουμε 7 νέα μοντέλα της Opel, αξιολογούμε τη 10 γενιά του Honda Civic και συγκρίνουμε τις Alfa Romeo Giulia με BMW Σειρά 3.

Το περιοδικό AutoΤρίτη που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα είναι άκρως αποκαλυπτικό και πλούσιο σε θεματολογία, αφού στις σελίδες του θα βρείτε σε αποκλειστικότητα μελλοντικά μοντέλα, δοκιμές στο όριο και συγκριτικά test δημοφιλών αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
8 μοντέλα στην πίστα δοκιμών 4x4
Δοκιμάζουμε 8 δημοφιλή crossover σε ειδική πίστα δοκιμών 4x4 μοντέλων, ώστε να ανακαλύψουμε τις ικανότητες των σημερινών δικίνητων, αλλά και το πόσο πιο μακριά μπορούν να φτάσουν τα τετρακίνητα.
 
Αποκαλύπτουμε 7 νέα Opel
Τα επόμενα 2 χρόνια η Opel θα παρουσιάσει 7 νέα μοντέλα. Μεταξύ αυτών η νέα γενιά του Opel Insignia που θα έρθει με 1.000άρη τούρμπο κινητήρα και ένα νέο μικρό crossover στις διαστάσεις και πάτωμα του Opel Corsa.
 
Alfa Romeo Giulia vs BMW Σειρά 3
Ποιο από τα δύο μεσαία είναι καλύτερο και κερδίζει τον τίτλο του πιο σπορ στην κατηγορία; Και όμως, το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!
 
Αυτό είναι το νέο Honda Civic
Προσκεκλημένοι της Honda βρισκόμαστε στα αποκαλυπτήρια της νέας, 10ης γενιάς του Honda Civic. Πως είναι από κοντά; Με τι κινητήρες θα έρθει; Και τι λέει ο Υπεύθυνος εξέλιξής του για το μέλλον;
 
Όλες τις απαντήσεις θα τις βρείτε στο νέο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη, που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto