Δείτε σήμερα τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφόρησε.

Δείτε σήμερα τι θα διαβάσετε στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφόρησε.

Στο νέο Auto Τρίτη

2.391 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2016)

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο VW Tiguan με 1.400άρη turbo 150 ίππων, ενώ παρουσιάζουμε τα καλύτερα αυτοκίνητα ανά κατηγορία και ανά καύσιμο (βενζίνη και diesel).

Το νέο VW Tiguan έρχεται με… φόρα για να διεκδικήσει την κορυφή της κατηγορίας των crossover και εμείς, στο νέο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη, δοκιμάζουμε πρώτοι την έκδοση με τον 1.400άρη turbo βενζινοκινητήρα των 150 ίππων.
Επίσης, στο νέο AutoΤρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα, αποκαλύπτουμε ποια είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα ανά κατηγορία, παρουσιάζοντας τα τρία πρώτα μοντέλα της αξιολόγησής μας σε μίνι, μικρά, μικρομεσαία, μικρά crossover και μικρομεσαία crossover, χωρισμένα μάλιστα σε diesel και βενζίνη.
¶κρως ενδιαφέρον έχει επιπλέον το μεγάλο μας συγκριτικό με όλα τα μικρά crossover της αγοράς, αφού με αφορμή την έλευση στη χώρα μας του νέου Ford EcoSport, συγκρίνουμε την diesel έκδοση του μοντέλου με τοCitroen C4 Picasso, το Fiat 500X, το Nissan Juke, το Peugeot 2008 και τοRenault Captur.
Τέλος, στο νέο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη δοκιμάζουμε και τη νέα κάμπριο Mercedes SLC, η οποία έρχεται με 1.600άρη turbo βενζινοκινητήρα 156 ίππων για να μειώσει τη φορολογική επιβάρυνση του ιδιοκτήτη της.
Όλα αυτά, μόνο στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Audi