Δείτε όλα όσα θα βρείτε μέσα στις ποιοτικές και πλούσιες από ύλη σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

Δείτε όλα όσα θα βρείτε μέσα στις ποιοτικές και πλούσιες από ύλη σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

Στο νέο AutoΤρίτη

3.110 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2017)

Aυτήν την εβδομάδα με το Auto Τρίτη το οποίο κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα μπορείτε όπως κάθε φορά να πάρετε την πληρέστερη και ταχύτερη ενημέρωση γύρω από όλα τα θέματα του αυτοκινήτου.

Στο τεύχος 22 η συντακτική ομάδα του περιοδικού έχει ετοιμάσει για εσάς τα εξής:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΔιπλό χτύπημα Mercedes με δύο GLA  
Η επόμενη γενιά της Mercedes GLA θα έχει δύο παραλλαγές: μια κλασσική SUV για αυξημένη πρακτικότητα και μία Coupe για πιο σπορ οδηγούς. Τo AutoTρίτη έχει όλες τις λεπτομέρειες κατΆαποκλειστικότητα.
 
ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΗ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ 
Κοκκαλώνουμε από 50, 80, 100, 120 και 150 χλμ./ώρα και βλέπουμε πόσο μεγαλώνει η απόσταση φρεναρίσματος. Ανά 20 χιλιόμετρα αύξησης στην ταχύτητα η απόσταση μεγαλώνει κατά έως και 45% και από εκεί που θες ένα γήπεδο μπάσκετ για να σταματήσεις, φτάνεις να χρειάζεσαι σχεδόν ενάμιση γήπεδο ποδοσφαίρου. 
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ  
Το νέο Toyota Yaris είναι έτοιμο να μπει στην αγορά κι εμείς αρχίζουμε τις «εχθροπραξίες» με τους βασικούς αντιπάλους του. Σύγκριση ανά τομέα και ανάλυση των καινούριων στοιχείων που κομίζει αλλά και των πιθανών αδυναμιών του. 
 
ΟΔΗΓΟΥΜΕ 
  • Το νέο Opel Crossland X, την πρόταση των Γερμανών ανάμεσα σε MPV και SUV. Πρόκειται για αληθινό crossover λοιπόν με συγκερασμό αξιών από διαφορετικές κλάσεις
  • Το ανανεωμένο Fiat 500L το οποίο αθόρυβα φρεσκαρίστηκε σε όλα τα σημεία που χρειαζόταν και ξαναμπαίνει γερά στη μάχη των οικογενειακών με MPV και crossover υπαινιγμούς.
 
ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ: Το νέο Skoda Kodiaq σε έκδοση πετρελαίου με 150 ίππους.
 
ΚΟΝΤΡΑ
Η Skoda Superb το SsangYong XLV και το VW Touran συγκρούονται σε μια διαμάχη την παροχή χώρων και φόντο τρία διαφορετικά αμαξώματα.

ΣΥΝ
Ανάλυση για τα υδρογονοκίνητα αυτοκίνητα, συμβουλές για το ταξίδι με κατοικίδιο
 
Kαι φυσικά:
 
Μεγάλα αφιερώματα 
  1. Auto Accessories και προϊόντα αυτοκινήτου
  2. Ελαστικά και Ζάντες
Ενημερωθείτε, γλυτώστε χρήματα και περάστε καλά με το Auto Τρίτη το οποίο και αυτήν την εβδομάδα απλώς ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw