Ο Paul Halstead με μακρά και πείρα στην κατασκευή κινητήρων για πολλές εταιρείες σχεδιάζει ένα 16κύλινδρο supercar, με δύο μοτέρ 14 λτ. συνολικά και 1200 ίππων.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο Paul Halstead με μακρά και πείρα στην κατασκευή κινητήρων για πολλές εταιρείες σχεδιάζει ένα 16κύλινδρο supercar, με δύο μοτέρ 14 λτ. συνολικά και 1200 ίππων.

Supercar με υπογραφή Paul Halstead

2.405 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2013)

Ο Αυστραλός Paul Halstead σχεδιάζει ένα 16κύλινδρο supercar, με δύο κινητήρες 14 λτ. συνολικά, απόδοσης 1200 ίππων, το οποίο θα βγει στην παραγωγή, αν όλα πάνε καλά το 2016.

Ο Paul Halstead με μακρά και πείρα στην κατασκευή κινητήρων για πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, ετοιμάζει ένα δικό του δημιούργημα, μετά από 30 χρόνια που είχε πρωτοδοκιμάσει με το supercar Giocattolo. Τώρα, σχεδιάζει ένα υπεραυτοκίνητο με χρονικό ορίζοντα το 2016, εφόσον υπάρξουν επενδυτές και αγοραστικό ενδιαφέρον.Το εν λόγω μοντέλο θα είναι ένα ανταγωνιστικό προς τη Bugatti Veyron, αφού φιλοδοξεί να έχει κι αυτό ένα τεράστιο 14,0 λτ. μηχανικό σύνολο με δύο V8 μοτέρ, τα οποία συνδυαζόμενα, μέσω ενός 6τάχυτου σειριακού κιβωτίου, που θα μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς, θα αποδίδουν 1200 ίππους.Τα πρώτα σχέδια λοιπόν, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η τελική μορφή του μοντέλου, δείχνουν μια σαφή επιρροή από τη F1 McLaren, καθώς και από τη Maserati GranTurismo, τουλάχιστον στο εμπρόσθιο τμήμα.Το αμάξωμα θα είναι εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα, με την πόρτα να ανοίγει συρόμενα από πάνω, όπως το κουβούκλιο των πολεμικών αεροσκαφών, αποκαλύπτοντας μια διθέσια καμπίνα.Περισσότερα στοιχεία ο Halstead θα δημοσιοποιήσει στο μέλλον, ελπίζοντας να βγει στην παραγωγή αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο του. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green