Είναι αυτό το σωστό φυλλάδιο της νέας Supra; Σίγουρα έτσι φαίνεται!

Είναι αυτό το "σωστό" φυλλάδιο της νέας Supra; Σίγουρα έτσι φαίνεται!

Supra: Πρώτο επίσημο σημάδι;

6.838 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2017)

Μια φωτογραφία η οποία απεικονίζει το διαφημιστικό φυλλάδιο του νέου Toyota Supra είδε το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας και σημαντικά τεχνικά στοιχεία!

Παθιασμένοι φίλοι της Supra, ενωθείτε, καθώς φαίνεται ότι τα πρώτα «επίσημα» στοιχεία για την νέα έκδοση του θρυλικού αυτοκινήτου είναι εκεί έξω! Μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε Σερβικά μέσα ενημέρωσης φαίνεται να εμφανίζει το διαφημιστικό φυλλάδιο της νέας Supra, η οποία αναμένεται το 2018.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Από την φωτογραφία, καταλαβαίνει κανείς ότι το μοντέλο παραμένει πιστό στις γραμμές του FT-1 Concept, καθώς ένα τμήμα του είναι ορατό στην εμπρός σελίδα. Επίσης, γίνονται γνωστά και τεχνικά στοιχεία: Συγκεκριμένα, η νέα Supra θα έχει μήκος 4.380 χιλιοστά, πλάτος 1.830mm και μεταξόνιο 2.470 mm. Το βάρος της θα κυμαίνεται από 1.350 μέχρι 1.480 κιλά, ενώ το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με τροχούς 18 ή 19 ιντσών.

Η εισαγωγική έκδοση του μοντέλου θα παίρνει ισχύ από έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση 195 ίππων και 320 Nm ροπής, ενώ θα υπάρξει και μια ισχυρότερη έκδοση 256 ίππων και 400 Nm από τον ίδιο κινητήρα. Την γκάμα θα συμπληρώνει ένας 6κύλινδρος κινητήρας 3 λίτρων, με απόδοση 344 ίππων και 450 Nm ροπής.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, το μοντέλο θα εμφανιστεί σε μία έκδοση σχεδόν έτοιμη για παραγωγή τον Οκτώβριο, ενώ θα ξεκινήσει να διατίθεται μέσα στο 2018.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL