Σχάρες-Ποδηλάτου Βάσεις Στήριξης

5.774 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2016

Οι βάσεις στήριξης ποδηλάτων από την Autoplus έχουν έξυπνο, λειτουργικό και ελκυστικό σχεδιασμό, έτσι ώστε η μεταφορά των ποδηλάτων σας να γίνεται με ευκολία και κυρίως με Ασφάλεια.

 

Οι βάσεις στήριξης ποδηλάτων από την Autoplus έχουν έξυπνο, λειτουργικό και ελκυστικό σχεδιασμό, έτσι ώστε η μεταφορά των ποδηλάτων σας να γίνεται με ευκολία και κυρίως με Ασφάλεια. 

Υπάρχουν δύο τύποι βάσεων, αυτές που προσαρμόζονται στην οροφή και οι βάσεις που τοποθετούνται στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, με αυτό τον τρόπο καλύπτονται όλες οι ανάγκες και ιδιαιτερότητες όλων των αυτοκινήτων.

Το ειδικευμένο προσωπικό της Autoplus θα τοποθετήσει δωρεάν τη βάση στο αυτοκίνητο σας και θα σας εξηγήσει ότι πρέπει να γνωρίζετε για κάθε μοντέλο.

Η Autoplus είναι ή μεγαλύτερη αλυσίδα με είδη αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με τη μεγαλύτερη ποικιλία επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων για κάθε τύπο αυτοκινήτου. 

Φυσικά προσφέρει σε όλα τα προϊόντα της που το απαιτούν, δωρεάν τοποθέτηση, ενώ φυσικά έχει σε όλες τις αγορές και άτοκες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε site της εταιρίας.