Tο ηλεκτρικό SUV θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη έκδοση της αρχιτεκτονικής MLB Evo, που μοιράζεται με τα A4, A5, Q5 και Q7.

Tο ηλεκτρικό SUV θα βασίζεται σε μια τροποποιημένη έκδοση της αρχιτεκτονικής MLB Evo, που μοιράζεται με τα A4, A5, Q5 και Q7.

«Συνελήφθη» το Audi e-tron Sportback (vid)

3.155 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2017)

To νέο ηλεκτρικό crossover της Αudi θα είναι έτοιμο, σύμφωνα με πληροφορίες, το 2019 με αυτονομία 500 χλμ και μέχρι 503 άλογα!

H Audi θα μπει δυνατά στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκίνητων με ήδη δύο μοντέλα να βρίσκονται έτοιμα προς παραγωγή. Το πρώτο είναι το e-tron Quattro, ένα μεσαίου μεγέθους ηλεκτρικό SUV που θα ανταγωνιστεί το Τesla Model X ενώ το δεύτερο θα βασιστεί στο concept που λανσαρίστηκε στην Έκθεση της Σαγκάης και θα ονομαστεί Audi e-tron Sportback.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


To νέο μοντέλο, όπως και το μεγαλύτερο «αδελφάκι» του θα βρεθεί αντιμέτωπο στην κατηγορία του με ένα Τesla, το Model Y. Η Audi θα κάνει το κάτι παραπάνω ώστε να κάνει το e-Tron Sportback όσο το δυνατόν πιο φουτουριστικό, εφοδιάζοντάς το με εξωτερικές κάμερες, φώτα OLED και οθόνες που αντικαθιστούν τους συμβατικούς πλευρικούς καθρέφτες, αλλά μόνο σε αγορές που το «το σηκώνουν».
 
«Ψυχή» του e-Tron Sportback είναι οι τρεις ηλεκτροκινητήρες του, με τον έναν να βρίσκεται μπροστά και τους άλλους δύο να τοποθετούνται πίσω για να κινούν ο καθένας το δικό του τροχό. Η συνδυαστική ισχύς των μοτέρ είναι στους 435 ίππους, μια τιμή που ανεβαίνει ως τα 503 άλογα μέσω του boost mode. Η Audi ανακοινώνει επίδοση 4,5 δλ. για το 0-100 και αυτονομία πάνω από 500 χλμ., χάρη στην υγρόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου των 95 kWh.

Η τιμολόγηση πιστεύεται ότι θα ξεκινά από περίπου 70.000 δολάρια (64.302,5 ευρώ), γεγονός που θα το κάνει περίπου 20.000 δολάρια (18.372,14 ευρώ) πιο ακριβό από τη βασική έκδοση του Q7. Aναμένεται να βγει στις αγορές το 2019.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center