Η αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε το Generation EQ concept στο Παρίσι.

Η αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε το Generation EQ concept στο Παρίσι.

Συντομότερα τα 10 EVs

2.327 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2017)

Τρία χρόνια πιο γρήγορα αποφάσισε να φέρει σε παραγωγή τα ολοκαίνουρια ηλεκτρικά της αυτοκίνητα η Μercedes. Δείτε ποιος είναι ο λόγος αυτής της αλλαγής λαι τι πρέπει να περιμένουμε.

Η Daimler, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, αναμένεται να φτιάξει παραπάνω από 10 ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2022, τρία χρόνια πριν τον αρχικό της στόχο του 2025. Η αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε το Generation EQ concept στο Παρίσι πέρυσι σαν το πρώτο από τα 10 ΕVs που αναμένονται από το 2019. Όλα τους θα είναι μέρος της συλλογής μοντέλων που η Mercedes θα διαφημίσει σαν την νέα της θυγατρική εταιρία, την ΕQ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O πρόεδρος της Daimler, Manfred Bischoff δήλωσε : « Θέλουμε να αναδιαμορφώσουμε την βιομηχανία αυτοκινήτων δυναμικά. Πολλές ριζικές αλλαγές πρέπει να γίνουν για να παραμείνει η Daimler επιτυχημένη καθώς η βιομηχανία προσαρμόζεται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στην αυτόνομη οδήγηση».
 
Η αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με διαρροές,  οφείλεται στο όλο θέμα του dieselgate κυρίως στο VW Group. Bέβαια, και πριν λίγο καιρό  η Daimler όπως αναμετέδωσαν τα γερμανικά μέσα βρέθηκε και αυτή στο στόχαστρο των γερμανικών αρχών.

Επιπλέον, έρευνες του πανεπιστημίου του Duisburg έδειξαν ότι oι πωλήσεις αυτοκινήτων diesel στη Γερμανία έφτασαν το 43% όλων των πωλήσεων, το χαμηλότερο ποσοστό από το 2010. Μέλος του συμβουλίου της Daimler φέρεται να δήλωσε: « Ανάμεσα στις ομάδες ανάπτυξης του diesel, υπάρχουν σημάδια ότι υπάρχουν όλο και λιγότερα να γίνουν όσο τα ηλεκτρικά συνεχίζουν να αναπτύσσονται».

Πώς σας φαίνεται η κίνηση της Daimler να αναδιαμορφώσει το χρονοδιάγραμμα της για τα EVs;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda