DPF Super Clean:μειώνει την θερμοκρασία ανάφλεξης της συσσωρευμένης αιθάλης στο φίλτρο και επιτρέπει τον αυτοκαθαρισμό ακόμα και σε μικρές αποστάσεις.

Oxicat:το εξαρετικά αποτελεσματικά προϊόν αφαιρεί όλα τα κατάλοιπα και εμποδίζει την επαναμόλυνση αν χρησιμοποιείται τακτικά κάθε 3 μήνες πριν το γέμισμα.

Σύστημα εξαγωγής καυσαερίων

2.744 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/12/2016

Ειδικοί από το εργαστήριο μελέτης καυσαερίων της Vela στην Β. Ιταλία, προειδοποιούν ότι το νέο λογισμικό που εγκαθίσταται στα συστήματα ελέγχου του κινητήρα επιβαρύνει μεμονωμένα εξαρτήματα με πιθανές άγνωστες συνέπειες.

 
Το νέο λογισμικό (software) που εγκαθίσταται στα συστήματα ελέγχου κινητήρα, έχει στόχο την  μείωση των εκπομπών καυσαερίων και καυσίμου με ταυτόχρονη διατήρηση της απόδοσης.
Όμως , ειδικοί από το εργαστήριο μελέτης καυσαερίων της Vela στην Β. Ιταλία, προειδοποιούν ότι αυτό επιβαρύνει μεμονωμένα εξαρτήματα με πιθανές άγνωστες  συνέπειες σε: 
βαλβίδα ανακύκλωσης καυσαερίων, καταλύτη, σύστημα ψεκασμού, καταλύτη SCR, φίλτρο σωματιδίων.
 
Καθώς οι συνέπειες αυτής της παρέμβασης δεν είναι ακόμα γνωστές, προτείνουμε ολοκληρωτικό καθαρισμό του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων.
Για το φίλτρο σωματιδίων (DPF), συνιστούμε την χρήση του DPF Super Clean. Μειώνει την θερμοκρασία ανάφλεξης της συσσωρευμένης αιθάλης στο φίλτρο και επιτρέπει τον αυτοκαθαρισμό ακόμα και σε μικρές αποστάσεις. Το φίλτρο σωματιδίων καθαρίζεται μόνιμα και ολοκληρωτικά κατά τη διάρκεια οδήγησης χωρίς κόπο. Είναι κατάλληλο για όλους τους πετρελαιοκινητήρες.
 
Το υπόλοιπα μέρη του συστήματος εξαγωγής καυσαερίων όπως ο καταλύτης, ο υπερσυμπιεστής (τούρμπο), η βαλβίδα ανακύκλωσης καυσαερίων EGR κ.α. καθαρίζονται αποτελεσματικά, γρήγορα  και αξιόπιστα με το Oxicat. Το εξαρετικά αποτελεσματικά προϊόν αφαιρεί όλα τα κατάλοιπα και εμποδίζει την επαναμόλυνση αν χρησιμοποιείται τακτικά κάθε 3 μήνες πριν το γέμισμα.

Δείτε περισσότερα εδώ