Ποια SUV είναι πραγματικοί «αστακοί» στα crash tests;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια SUV είναι πραγματικοί «αστακοί» στα crash tests;

5 crossover πραγματικοί «αστακοί»

23.611 Επισκέψεις στο άρθρο

«Αστακοί» σε άσφαλτο και χώμα. Δείτε τώρα ποια είναι τα crossover μοντέλα, που θα προστατέψουν καλύτερα εσάς και τα παιδιά σας σε κάποιο ατύχημα, σύμφωνα με τις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP.

Αυτή τη φορά επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τα 5 ασφαλέστερα crossover, σύμφωνα με τα crash test του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP, μιας και η κατηγορία αυτή γνωρίζει στιγμές εμπορικής δόξας τόσο σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας (αναλογικά πάντα). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο. Τα crossover είναι ουσιαστικά μοντέλα με οικογενειακό χαρακτήρα, που μπορούν να κάνουν και ένα παραπάνω βήμα πέρα από την άσφαλτο σε σχέση με τα χάτσμπακ «αδέλφια» τους. Έτσι το αγοραστικό κοινό δεν αρνείται να πληρώσει το έξτρα τίμημα, έχοντας ταυτόχρονα και το πλεονέκτημα της πανοραμικής θέσης οδήγησης και την ιδιαίτερη αίσθηση ασφάλειας, που αυτή προσφέρει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε τα 5 σύγχρονα crossover, που δεν είναι απλά 5άστερα κατά τον EuroNCAP, αλλά έχουν επιτύχει και από τις υψηλότερες βαθμολογίες σε δύο δοκιμασίες. Στην προστασία των ενηλίκων και στην προστασία των παιδιών. Μάλιστα, κατά την επιλογή διαλέξαμε mainsteam και όχι premium μοντέλα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά καθώς και μοντέλα που ο EuroNCAP έχει δοκιμάσει από το 2013 και ύστερα μιας και τα αποτελέσματα στους επιμέρους αυτούς τομείς είναι έως ένα βαθμό συγκρίσιμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw