Όπως φαίνεται στην προωθητική εικόνα της αναγγελίας των AMG Sport μοντέλων, το αριστερό είναι η GLE Coupe, η coupe αισθητικής εκδοχή της σημερινής ML, που θα μετονομαστεί σε GLE.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όπως φαίνεται στην προωθητική εικόνα της αναγγελίας των AMG Sport μοντέλων, το αριστερό είναι η GLE Coupe, η coupe αισθητικής εκδοχή της σημερινής ML, που θα μετονομαστεί σε GLE.

Τα 1α AMG Sport μοντέλα

3.963 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2014)

Το Γενάρη η Mercedes-Benz θα λανσάρει τα 2 πρώτα AMG Sport μοντέλα, δημιουργώντας τη γέφυρα ανάμεσα στις εξοπλιστικές εκδόσεις AMG Sports και στα «κανονικά» AMG μοντέλα. Πρωτιά και για τη GLE Coupe!

Η Mercedes-Benz παρουσιάζει την «οικογένεια» AMG Sport μοντέλων, η οποία θα κλείσει το κενό ανάμεσα στις εξοπλιστικές εκδόσεις AMG Sports και στα «κανονικά» AMG μοντέλα. Από τα τελευταία, άλλωστε, θα προέρχονται οι κινητήρες, οι αναρτήσεις, τα φρένα, η 4κίνηση και οι τροποποιήσεις στο σασί που θα έχουν τα μοντέλα των εκδόσεων AMG Sport. Αντίπαλοι. Φυσικά, είναι η σειρά «S» της Audi και «M» της BMW.Τα δύο πρώτα AMG Sport μοντέλα θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο στο Detroit International Auto Show in 2015. Για αυτά, η Mercedes-Benz μας δίνει μια πρώτη γεύση, μία προωθητική εικόνα, την οποία «πειράζοντάς» την, είδαμε πως το αριστερό όχημα είναι η GLE Coupe. Λόγος γίνεται για την coupe αισθητικής έκδοση της ML, η οποία θα μετονομαστεί κατά την ανανέωσή της σε GLE. Η απάντηση, δηλαδή, στην «αιώνιο αντίπαλο» BMW X6. Το άλλο αυτοκίνητο είναι η C-Class, πιθανότατα η έκδοση C450 AMG Sport, για την οποία οι φήμες έλεγαν μερικούς μήνες πριν πως θα έχει ισχύ 370 ίππων.Αν όλα πάνε καλά, η «οικογένεια» των AMG Sport μοντέλων θα πληθύνει γρήγορα. Ο AMG CEO, κος Tobias Moers, είπε χαρακτηριστικά: «Τα νέα Sport μοντέλα είναι μια πειστική πρόταση προς τους πελάτες μας. Γνήσια sports car τεχνολογία γίνεται προσιτή, αφορώντας ακόμα περισσότερο κόσμο.».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center