Το Volkswagen Polo 
προτάσσει την κορυφαία του συναρμογή 
και την πολύ καλή εργονομία στο εσωτερικό του, έναντι της πιο συγκρατημένης σχεδίασης.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Volkswagen Polo προτάσσει την κορυφαία του συναρμογή και την πολύ καλή εργονομία στο εσωτερικό του, έναντι της πιο συγκρατημένης σχεδίασης.

Εσωτερικό: Μοντέρνο Corsa, στιβαρό Polo, πρακτικό Yaris

30.616 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2017)

Σύμφωνα με το πνεύμα της εποχής είναι σχεδιασμένα τα εσωτερικά και των τριών μοντέλων τα οποία διαθέτουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και τα χρησιμοποιούμενα υλικά είναι αντίστοιχα ποιοτικά. 
Το Opel Corsa διαθέτει το πιο μοντέρνο εσωτερικό διάκοσμο, όπου σχεδιαστικά ξεχωρίζει το V που δημιουργείται στην ένωση του ταμπλό με την κονσόλα, σημείο όπου εδράζει και η οθόνη αφής 7 ιντσών του στάνταρ συστήματος πολυμέσων IntelliLink που προσφέρει διευρυμένη συνδεσιμότητα, φωνητικές εντολές και πλήθος εφαρμογών.
Από την άλλη το Volkswagen Polo προτάσσει την κορυφαία του συναρμογή και την πολύ καλή εργονομία, στοιχεία κατατεθέν όλων των μοντέλων του ομίλου, όμως συγκριτικά με τα άλλα δύο η σχεδίασή του είναι πιο συγκρατημένη, ακολουθώντας το εξωτερικό σοβαρό του ύφος.
Τέλος, το Yaris με τη σειρά του κερδίζει κατά κράτος σε τομείς όπως η εργονομία και η πρακτικότητά του, καθώς όλα τα χειριστήρια βρίσκονται τοποθετημένα σε σωστές θέσεις, ενσωματώνοντας και πολλές εύχρηστες θήκες. Η ποιότητα των υλικών είναι πολύ καλή, το ίδιο και η συναρμογή, ενώ σύμφωνη με το πνεύμα της εποχής είναι και η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα.

Το Opel Corsa διαθέτει το πιο μοντέρνο εσωτερικό διάκοσμο, όπου σχεδιαστικά ξεχωρίζει το V που δημιουργείται στην ένωση του ταμπλό με την κονσόλα.

Το Opel Corsa διαθέτει το πιο μοντέρνο εσωτερικό διάκοσμο, όπου σχεδιαστικά ξεχωρίζει το V που δημιουργείται στην ένωση του ταμπλό με την κονσόλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center