Τι επιλέγουν οι τρεις οδηγοί του AutoΤρίτη

Τι επιλέγουν οι τρεις οδηγοί του AutoΤρίτη

30.627 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2017)

Toyota Yaris

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

+ Κατανάλωση, εικόνα μέσα-έξω, χώροι, πρακτικότητα
- Οδηγική αίσθηση, θέση οδήγησης

Opel Corsa
+ Χώροι, ποιότητα εσωτερικού, απόδοση και λειτουργία κινητήρα, αίσθηση κιβωτίου, άνεση-ποιότητα κύλισης
- Ελαφρύ τιμόνι, όχι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά 

VW Polo 
+ Κατανάλωση, οδική συμπεριφορά, στιβαρότητα, ενεργητική ασφάλεια
- Σκληρά πλαστικά στο ταμπλό, 5άρι κιβώτιο


O fun to drive οδηγός θα επιλέξει το VW Polo γιατί διαθέτει τις καλύτερες επιδόσεις από τα τρία μοντέλα και από την αίσθηση που θα αποκομίσει κινούμενος σε μεγάλες ταχύτητες. Επιπροσθέτως το γερμανικό μοντέλο παρουσιάζεται ουδέτερο και με προβλέψιμες αντιδράσεις και σε διαδρομές με στροφές, επιτρέποντας στον οδηγό να κινηθεί πιο δυναμικά.  

O Value for Money τύπος θα δυσκολευτεί πολύ στην επιλογή του, καθώς και τα τρία μοντέλα έχουν μικρή διαφορά στην τιμή αγοράς. Το VW Polo είναι το οικονομικότερο μοντέλο, ενώ το Toyota Yaris διαθέτει αυτόματο κιβώτιο και υβριδική τεχνολογία και πολύ χαμηλή κατανάλωση μέσα στην πόλη, αλλά είναι και το ακριβότερο. Εν τέλει η επιλογή του θα είναι το Opel Corsa που διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό με στάνταρ σύστημα πολυμέσων IntelliLink που προσφέρει διευρυμένη συνδεσιμότητα, φωνητικές εντολές και πλήθος εφαρμογών καθώς και το σύστημα Onstar.

Ο high-tech τύπος θα ικανοποιηθεί από το τεχνολογικό προφίλ και των τριών μοντέλων, αφού όλα έχουν εξελιγμένες οθόνες αφής στο εσωτερικό με καλές δυνατότητες συνδεσιμότητας. Από εκεί και πέρα το Corsa και Polo έρχονται με επιπλέον προαιρετικά συστήματα, το Corsa και με το Onstar, όμως το Yaris είναι αυτό που θα προτιμηθεί λόγω φυσικά της υβριδικής φύσης του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto