Τι επιλέγει ο fun to drive, τι ο value for money και τι ο high tech τύπος;

Τι επιλέγει ο fun to drive, τι ο value for money και τι ο high tech τύπος;

Τι επιλέγουν οι τρεις οδηγοί του AutoΤρίτη

38.320 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2017)

Peugeot 108 1,2 PureTech 82 PS

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

+ Σχεδίαση, οδική συμπεριφορά, ποιότητα 
- Χώροι επιβατών

Fiat Panda 0,9 Twinair 85 PS
+ Σχεδίαση, επιδόσεις, ποιότητα στο εσωτερικό, χώρος αποσκευών
- Κατανάλωση, τραχύς κινητήρας

Toyota Aygo 1,0 69 PS
+ Αισθητική, ποιότητα, κατανάλωση, οδική συμπεριφορά, 6ετής εγγύηση
- Χώρος αποσκευών, ρεπρίζ


O fun to drive οδηγός, η αλήθεια είναι πως με τα συγκεκριμένα μοντέλα, θα αισθάνεται λίγο «έξω από τα νερά του». ¶λλωστε κανένα από τα τρία μοντέλα δεν είναι κατασκευασμένα για αυτό το σκοπό. Σαφώς το Panda είναι το πιο γρήγορο από τα τρία μοντέλα, ωστόσο τα Aygo και 108 είναι πιο άνετα στο δρόμο κα με καλύτερη περιφερειακή ορατότητα. Συμπερασματικά κανένα δεν είναι fun to drive, αλλά όλα είναι city friendly.

O Value for Money τύπος θα προτιμήσει το Toyota Aygo. Διαθέτει με διαφορά την πιο χαμηλή τιμή αγοράς με 10.110 ευρώ (το αμέσως επόμενο είναι το 108 με 11.300 ευρώ), είναι πολύ πιο οικονομικό σε θέματα κατανάλωσης και συνοδεύεται από 6ετή εγγύηση οχήματος και τριετή δωρεάν οδική βοήθεια. Ε, από άποψη χρημάτων σίγουρα το λες VFM.

Ο high-tech τύπος θα ικανοποιηθεί από το τεχνολογικό προφίλ και των τριών μοντέλων, αφού όλα έχουν εξελιγμένες οθόνες στο εσωτερικό. Ωστόσο, τεχνολογικά θα ξεχωρίσουμε το Fiat Panda, οποίο μετά την ανανέωσή του, διαθέτει σύστημα πολυμέσων Uconnect, που περιλαμβάνει δυνατότητα συνδεσιμότητας με smart phones, λειτουργία Bluetooth με φωνητικές εντολές, audio Streaming (μέσω smartphone), καθώς και βάση φόρτισης Smart Phone ενώ είναι και το μόνο με λειτουργία City. Εφόσον είναι μοντέλα πόλης, είναι σημαντικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw