Έξι πιθανά σενάρια υπάρχουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής της F1, με τον Hamilton να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Rosberg.

Έξι πιθανά σενάρια υπάρχουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής της F1, με τον Hamilton να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Rosberg.

Τα 6 σενάρια για τον τίτλο στην F1

2.334 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2014)

Μπορεί ο Hamilton να μην εφησυχάζει –και καλά κάνει- αλλά οι πιθανότητες να πάρει τον τίτλο είναι με το μέρος του. Δείτε τα έξι σενάρια που θα κρίνουν ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής στην F1.

Ο Lewis Hamilton επιμένει πως το προβάδισμα των 17 βαθμών που έχει από τον Nico Rosberg στην υπόθεση «Τίτλος», δεν τον καθιστά ασφαλή πριν το φινάλε του Abu Dhabi. Τον Βρετανό πιλότο της Mercedes τον παίρνει να τερματίσει πίσω από τον team-mate του και πάλι να σηκώσει την δεύτερη κούπα της καριέρας του, αλλά αυτό δεν τον αφήνει να εφησυχάσει, καθώς στόχος του παραμένει η νίκη. Και καλά κάνει…Μετά τη δεύτερη θέση του στη Βραζιλία, ο Hamilton δήλωσε: «Υπάρχουν 50 βαθμοί να κερδηθούν στο Abu Dhabi, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Formula One. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στον τελευταίο αγώνα, οπότε πάω εκεί για να κερδίσω.». Για να μη χαθούμε στη μετάφραση, υπενθυμίζουμε πως στο τελευταίο GP οι βαθμοί που προσφέρει η κάθε θέση διπλασιάζονται.Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Hamilton είναι η 4η φορά που εμπλέκεται σε έναν τελικό αγώνα που κρίνει το πρωτάθλημα. Το 2007, στην πρώτη του χρονιά έχασε τον τίτλο για ένα βαθμό από τον Kimi Raikkonen. Το 2008, όμως, τα κατάφερε, ενώ το 2010, ξανά στο Abu Dhabi, παρόλο που τερμάτισε στην τριάδα, η τελική του θέση ήταν 4ος.Παρακάτω αναλύονται όλα τα πιθανά σενάρια που θα κρίνουν τον τίτλο στο Abu Dhabi:• Αν ο Rosberg κερδίσει, ο Hamilton θα πρέπει να είναι 2ος για να πάρει τον τίτλο.• Αν o Rosberg είναι 2ος, ο Hamilton θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον 5ος.• Αν o Rosberg τερματίσει 3ος, ο Hamilton απαιτείται να είναι 6ος ή ψηλότερα.• Αν o Rosberg είναι 4ος, ο Hamilton θα πρέπει να τερματίσει τουλάχιστον 8ος.• Αν o Rosberg τερματίσει 5ος, ο Hamilton απαιτείται να είναι 9ος ή ψηλότερα.• Αν o Rosberg τερματίσει 6ος ή χαμηλότερα, ο Hamilton είναι αυτομάτως πρωταθλητής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
NISSAN