Μικρά
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μικρά

31.596 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2017)

Toyota Yaris HSD

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στα μικρά αυτοκίνητα το best seller Τoyota Yaris στην υβριδική του έκδοση HSD, απαλλάσσεται των τελών κυκλοφορίας αφού εκπέμπει μόλις 75 γρ. CO2/χλμ. Το Yaris σε αυτή την έκδοση εφοδιάζεται με τον 1,5 λίτρων κινητήρα βενζίνης της εταιρείας ο οποίος συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα, με τα δύο συστήματα κίνησης να αποδίδουν συνδυαστική ισχύ 100 ίππων. Το Yaris μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας για απόσταση έως 2 χλμ. και σε ταχύτητες έως 50 χλμ./ώρα κάτι που μπορεί να επαναλαμβάνεται μέσω του συστήματος ανάκτησης ενέργειας που διαθέτει. Το Yaris σε αυτή την έκδοση διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό με 7 αερόσακους, κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου και ηλεκτρικές ευκολίες, ενώ ξεχωρίζει και σε αυτή για την σύγχρονη αισθητική του, την ευελιξία του, την αξιοπιστία, την πρακτικότητα του εσωτερικού του και την άνεση που προσφέρει.

Opel Corsa 1,3 DTE
Το Opel Corsa με τον diesel κινητήρα των 1,3 λίτρων στην έκδοση DTE είναι άλλο ένα από τα best seller της κατηγορίας που δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Σε αυτή την έκδοση το μικρό Corsa αποδίδει 95 ίππους και προσφέρει αξιοπρεπείς επιδόσεις, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, μοντέρνα αισθητική, και ευχάριστη αλλά και ασφαλή οδική συμπεριφορά. Οι εκδόσεις που δεν πληρώνουν τέλη στο Corsa είναι δύο, η βασική έκδοση Enjoy με 15 ιντσών ατσάλινες ζάντες και η Color Edition με 16ιντσες ζάντες αλουμινίου, με την δεύτερη να μπορεί να εφοδιαστεί προαιρετικά και με τα 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της εταιρείας (Easytronic), έναντι του 5τάχυτου της βασικής έκδοσης. Σε κάθε περίπτωση ο εξοπλισμός είναι καλός περιλαμβάνοντας 6 αερόσακους, αιρ κοντίσιον και αρκετές από τις ηλεκτρικές ευκολίες.

Peugeot 208 1,6 BlueHDi 75 και 100 PS
¶λλο ένα από τα μικρά best seller που απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας λόγω ρύπων είναι το Peugeot 208. Aυτό ισχύει για το 208 που εφοδιάζεται με τον 1,6 λίτρου BlueHDi κινητήρα στις εκδόσεις με απόδοση των 75 και των 100 ίππων. Μάλιστα η πιο ισχυρή έκδοση είναι εκείνη που έχει χαμηλότερους ρύπους (79 γρ. CO2/χλμ.) με την μικρότερη να εκπέμπει ακριβώς 90 γραμμάρια CO2 που είναι και το όριο που ορίζει η ελληνική νομοθεσία περί τελών κυκλοφορίας. Το 208 προβάλλει και στις δύο εκδόσεις στα πλεονεκτήματά του, την πολύ όμορφη εμφάνιση, τον νεανικό και ποιοτικό διάκοσμο, τους καλούς χώρους και την ενδιαφέρουσα οδική του συμπεριφορά. Οι διαθέσιμες εκδόσεις που δεν πληρώνουν τέλη είναι οι Access, Active και Αctive Plus για το 208 των 75 ίππων και οι Active, Active Plus και GT Line (με 90 γρ.CO2/χλμ. σε 5θυρο αμάξωμα) για το 208 των 100 ίππων. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center