Σε συνέντευξή του, το μεγαλοστέλεχος της εταιρείας ελαστικών Continental AG, Wolfgang Schaefer, τόνισε πως οι ισχύοντες περιορισμοί των ηλεκτρικών δε θα υπερκεραστούν πριν τα μισά της επόμενης δεκαετί

Σε συνέντευξή του, το μεγαλοστέλεχος της εταιρείας ελαστικών Continental AG, Wolfgang Schaefer, τόνισε πως οι ισχύοντες περιορισμοί των ηλεκτρικών δε θα υπερκεραστούν πριν τα μισά της επόμενης δεκαετίας.

Τα ηλεκτρικά δε συμφέρουν ακόμα

2.803 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2017)

Δείτε γιατί τα ηλεκτρικά μοντέλα δε θα έχουν πριν το 2025, οικονομικό πλεονέκτημα έναντι των συμβατικών οχημάτων. Δεν το λέμε εμείς, η Continental AG το ισχυρίζεται...

Τα ηλεκτρικά οχήματα δε θα έχουν οικονομικό πλεονέκτημα απέναντι στα συμβατικά, τουλάχιστον όχι μέχρι το 2025, σύμφωνα με την εταιρεία ελαστικών Continental AG. Σε συνέντευξή του, το μεγαλοστέλεχος της εταιρείας, Wolfgang Schaefer, τόνισε πως οι ισχύοντες περιορισμοί των ηλεκτρικών δε θα υπερκεραστούν πριν τα μισά της επόμενης δεκαετίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο κος Schaefer είπε χαρακτηριστικά: «Τα υψηλά κόστη των μπαταριών, οι περιορισμοί στην αυτονομία και οι χρόνοι φόρτισης, σημαίνουν πως τα ηλεκτρικά οχήματα δε θα έχουν πριν το 2025 οικονομικό πλεονέκτημα έναντι αυτών με κινητήρα εσωτερικής καύσης.».
  
Παρόλα αυτά, οι εταιρείες σπεύδουν να ετοιμάσουν τα επόμενης γενιάς ηλεκτρικά τους μοντέλα, τα οποία θα είναι προσιτά και θα προσφέρουν μεγάλη αυτονομία κίνησης. Η Daimler είμαι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες και σκοπεύει να επενδύσει πάνω από 10 δις ευρώ στην ηλεκτροκίνηση και στα EQ μοντέλα της. Από κοντά και η Volkswagen με 9 δις να ετοιμάζει μια ολόκληρη γκάμα μοντέλων. Ακόμα και η άλλοτε σκεπτική Toyota επιβεβαίωσε πέρσι πως θα φτιάξει το δικό της EV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto